Filter

close
0
Onbeperkt

Cini&Nils

In 2013 gingen het eigendom en management van Cini en Nils over in handen van een team bestaande uit zes interne bedrijfsmanagers. Onder leiding van art director Luta Bettonica werkt de nieuwe LED-collectie nu samen met de Design-collectie en de technische collectie, een keerpunt voor een innovatieve, duurzame productie.
 

Hoofddoel

Cini & Nils heeft kwaliteit altijd als een van zijn sterkste punten beschouwd. Sinds de oprichting van het bedrijf is het de missie geweest om te focussen op excellentie in zowel zijn ontwerpactiviteiten als de productie ervan - allemaal strikt gemaakt in Italië. Het bedrijf werkt samen met ontwerpers wiens ideeën bijdragen aan het doorbreken van traditionele strategieën en met Italiaanse leveranciers die dezelfde toewijding delen aan details en dezelfde wens hebben om nieuwe wegen van productie te bewandelen.

Aan het einde van het productieproces moet elke lamp strenge kwaliteitstests doorstaan ​​voordat deze naar de markt worden gestuurd, om zijn excellentie en hoge prestaties te garanderen.

Bekijk de collectie lampen van Cini & Nils online bij De Blaker exclusief of kom in Enschede langs om de lampen in het echt te zien staan of hangen.

Neemt u vooral contact met ons op, mocht er een lamp van Cini Nils niet bij staan die u graag wilt hebben.
 

Grote collectie en gratis verzending binnen 1-2 dagenWeergave:
 


Bezig met laden...
  • local_shipping Levering binnen 1-2 dagen
  • access_time Altijd beschikbaar (24/7)
  • thumb_up Online veilig & snel betalen

Geschiedenis Cini&Nils

Met een reputatie voor producten die de geschiedenis van de verlichting hebben geschreven, staat Cini & Nils nu synoniem voor kwaliteit, onderzoek, design en Made in Italy. Cini & Nils wil haar positie als referentiepunt voor hoogwaardige decoratieve en technische verlichting consolideren.

Cini & Nils werd opgericht in 1969, toen twee ontwerpers de behoefte begonnen te voelen om hun projecten rechtstreeks op de markt aan te bieden. Een verscheidenheid aan producten is ontwikkeld door de gezamenlijke inspanningen van Mario Melocchi en Franco Bettonica, waarvan er inmiddels veel zijn overgenomen door het New York Museum of Modern Art. In 1972 leidde een idee van Franco Bettonica tot de oprichting van de Cuboluce, een schakel in de ketting tussen decoraccessoires en verlichting.

Deze werden al snel gevolgd door andere innovaties: Gradi, waarvan het verlichtingslichaam bestaat uit een minuut geëmailleerde glazen cilinder; Tenso 2500W, het eerste 230V-kabelsysteem, miniTenso, het kleinste 230V-kabelsysteem dat een opening van slechts 15 cm overbrugt en zoveel andere innovaties.
 

Assortiment Cini&Nils verlichting

 

Ontwerpers

Luta Bettonica

(Milaan, 1968) is de president van Cini & Nils en de artdirector van het bedrijf. Ze begon als ontwerper snel met Franco en Mario samen te werken nadat ze haar diploma had gehaald. Franco Bettonica en Mario Melocchi waren zowel haar mentoren als haar eerste designklanten. In 1998 opende ze haar eigen kantoor in Milaan met de architect Giancarlo Leone, Studio Bettonica Leone, waar ze werkt in design en architectuur.

 

Franco Bettonica

(Milaan, 1927 - Milaan, 1999) was een milanese architect met een succesvolle carrière in de bouw, meubels en industrieel ontwerpen. In 1969 begon hij samen te werken met Cini & Nils als ontwerper en de creative director van het kantoor.

 

Mario Melocchi

(Parma, 1931 - Milaan, 2013) was een van de eersten in Europa die zijn aandacht voor verpakkingsontwerp wijdde (in 1958), later geleidelijk evolueerde naar productontwerp, waar hij uiteindelijk genoegen nam met Franco Bettonica.| Meer

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.