Filter

close
0
Onbeperkt

Flare Collection jassen


De Flare Collection jassen is een moeiteloze en ongedwongen jassen collectie.

met een comfortabele pasvorm voor uw dagelijks gebruik, wat je dag ook blijkt te zijn.

Draag de Flare Collection jas en leef je leven van 's morgens tot 's avonds met stijl. Flare Collection heeft zomerjassen en winterjassen.

 

De onderneming achter de Finse merken Flare Collection en Dixi Coat is Flare Trading, opgericht in 1993. De wortels van het bedrijf gaan terug tot de jaren 1960, toen de heer Raimo Aaltonen in de kledingindustrie stapte. Zijn grootste passie door de jaren heen was het creëren van duurzame kwaliteitsjassen met stijlvolle details voor vrouwen van alle leeftijden en maten. Hij moedigde zijn werknemers aan om tijd door te brengen in het drukke station van Helsinki om vrouwen die langskomen te observeren. Wat voor jassen droegen ze, hoe zagen ze eruit en vooral - wat voor jassen zouden ze nodig hebben? Raimo Aaltonen dacht dat het bedrijf door dit alles kwalitatief goede jassen collecties kon ontwerpen die aan de behoeften van moderne vrouwen voldeden - en hij had gelijk.

Elke vrouw is een mooie, warme en goed op maat gemaakte jas van Flare Collection waard.

Dit is nog steeds het leidende idee van de volgende generatie van het familiebedrijf.

De heer Larri Aaltonen deelt de passie van zijn vader om het bedrijf te leiden en de jassen van hoge kwaliteit te voorzien van de beste kwaliteit.

 Weergave:
 


Bezig met laden...


| Meer

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.