Sinds 1990
Vóór 16:00 besteld, morgen in huis!

Assortiment

Pagina's

Home / Kunst / Glasstudio Borowski Fat Gonzo blauw

Glasstudio Borowski Fat Gonzo blauw

Glasstudio Borowski Fat Gonzo blauw met groene strepen met lamp. EEN PUBLIEKSLIEVELING DIE JE IN EEN GOED HUMEUR BRENGT...   Lees meer..

Productnummer:
30-18
Verzendkosten:
€ 0,00
695,00
Met gratis lamp 💡!
Op voorraad, vóór 16.00 besteld morgen geleverd!: 1-2 dagen
Vóór 16:00 besteld, morgen in huis!
Persoonlijk advies
Unieke speciaalzaak in design
Gratis inpakservice
Meer dan 30 jaar ervaring
 • Omschrijving

  Glasstudio Borowski Fat Gonzo blauw met groene strepen

   

  BOROWSKI-LICHTOBJECTEN

  Elke buitenruimte wint aan kwaliteit door het licht, omdat de helderheid een gevoel van veiligheid creëert en een sfeervolle sfeer verspreidt.

  Onze lichtobjecten zijn ontwikkeld als buitensculpturen en zijn het hele jaar door zonder problemen bestand tegen de invloeden van weer en wind. Natuurlijk kunnen ze ook binnenshuis worden gebruikt.

   

  NOBEL, SFEERVOL EN OP DE EEN OF ANDERE MANIER MAGISCH

  Geef uw favoriete plek in de tuin of op het balkon een magisch tintje! Of het nu gaat om een vrolijke blikvanger in uw bloembedden, een opvallend kunstobject op uw gazon of fantasierijk en origineel in de takken van een boom of op de muur van uw huis... er zijn geen grenzen aan uw creativiteit. In de zomer nodigen ze je uit om te blijven hangen met hun sfeervolle licht. In de winter zijn ze bestand tegen vorst en duisternis, en met hun sterke kleuren en warm licht creëren ze een goed humeur.

  De lichtobjecten zijn voorzien van 6 meter buitenkabel.

  De verlichting is bij de levering inbegrepen.
   

  EEN PUBLIEKSLIEVELING DIE JE IN EEN GOED HUMEUR BRENGT...

  Gonzo is een kleurrijke vogel uit verre exotische landen. Na duizenden kilometers vliegen is hij blij om uit te rusten in uw mooie huis of tuin. Hou hem gezelschap op warme lentedagen of heldere winterochtenden. Je zult zien, je kunt het niet helpen om te glimlachen! Want GONZO is een van de lievelingen van het publiek op Borowski tentoonstellingen. Hij klimt de bomen op, hangt ondersteboven aan een tak, zit parmantig op tafels of servetstapels en verschijnt op plaatsen waar je hem niet zou verwachten.

   

  HET OBJECT KENMERKEN IN EEN OOGOPSLAG:

  Hoogte: 38 cm
  Breedte (van snavelpunt tot staartpunt): 36 cm
  Diepte: 22 cm
  Kleur: blauw met groene strepen
  Materialen: handgeblazen glas, staal
  Collectie: Outdoor Objects, geschikt voor buiten
  Handgemaakte productie, elk glasobject is uniek
   

  VROLIJK EN CONSISTENT - IN ALLE WEERSOMSTANDIGHEDEN

  De vriendelijke wezens en personages van de OUTDOOR OBJECTS zorgen voor ontmoetingen van het fabelachtige soort in tuinen en parken. Kameleon, Vogel, Gordeldier en alle anderen verschijnen als van een andere wereld - en ze brengen een beetje van hun wereld in de onze. De OUTDOOR OBJECTS gaan een prachtige verbinding aan met hun omgeving - en nodigen hun eigenaren uit om te glimlachen en te dromen. U kunt individuele, vrolijke gasten verwachten die uw favoriete plek buiten een heel bijzondere magie geven.

  De OUTDOOR OBJECTS zijn weerbestendig en kunnen het hele jaar door buiten blijven staan. Het zijn allemaal zorgvuldig met de hand gemaakte en met de mond geblazen kunstobjecten.

   

  VEILIGHEIDSAANWIJZINGEN

  Bij het bevestigen van uw object moet u ervoor zorgen dat het stevig staat en niet wiebelt of kantelt in de wind of door stoten. Gebruik hiervoor de bevestigingsogen die in de fabriek voor dit doel zijn voorzien. Plaats uw object zo dat het veilig is tegen steenslag of vallende of afbrekende takken. Vergeet niet dat de voorwerpen erg zwaar zijn door hun kwaliteit en dat de uitstekende delen (bijv. snavels, ogen, oren, staarten, kronen) niet geschikt zijn als handvat.
   

  HANDWERK

  Bij mondgeblazen en traditioneel handgemaakte glazen voorwerpen kunnen kleine afwijkingen in kleur en vorm optreden, die om productieredenen onvermijdelijk zijn. Luchtinsluitingen in het glas zijn een teken van de handgemaakte goederen en moeten niet als een defect worden beschouwd. Er kunnen enkele centimeters afwijken in de grootte specificaties.

Heeft u een vraag over dit product? Stel ons uw vraag