Sinds 1990
Vóór 16:00 besteld, morgen in huis!

Assortiment

Pagina's

Home / Kunst / Glasstudio Borowski Turbo Rood

Glasstudio Borowski Turbo Rood

Glasstudio Borowski Turbo Red. De snelst uitziende tafelschaal van Goodwood zal de stijlbewuste autofanaten zeker bevallen.   Lees meer..

Productnummer:
20-11
Verzendkosten:
€ 0,00
595,00
Op voorraad, vóór 16.00 besteld morgen geleverd!: 1-2 dagen
Vóór 16:00 besteld, morgen in huis!
Persoonlijk advies
Unieke speciaalzaak in design
Gratis inpakservice
Meer dan 30 jaar ervaring
 • Omschrijving

  Glasstudio Borowski Turbo Rood

   

  TURBO

  De snelst uitziende tafelschaal van Goodwood zal de stijlbewuste autofanaten zeker bevallen. Vooral omdat het waarschijnlijk de enige "racebak" is die ooit van geblazen glas is gemaakt. Een ingenieuze combinatie van object en kom die niet alleen de aandacht trekt, maar ook geduldig plaats biedt aan schrijfgerei, snoep, fruit of sleutelhangers.
   

  DE PRODUCTEIGENSCHAPPEN IN ÉÉN OOGOPSLAG:

  Hoogte: 16 cm
  Lengte: 41 cm
  Breedte: 12 cm
  Kleur: Rood, blauw en zwart
  Materialen: geblazen glas
  Collectie: STUDIO LINE
  Handgemaakt, elk glazen object is uniek.
   

  MEER DAN EEN KUNSTWERK...

  De objecten in de STUDIO LINE collectie brengen de onmiskenbare artistieke kenmerken en kwaliteiten van de Borowski productie in het dagelijks leven. Op het eerste gezicht versieren ze gewoon de planken, koffie- en eettafels van hun eigenaars als fantasierijke, grappige en elegante kunstwerken. Maar ze zijn niet tevreden om alleen maar kunstobjecten te blijven: mollige, vriendelijke vogels, of een ander soort gezellig fantasiefiguur. Oh nee, het zijn ook kandelaars, fruitschalen, vazen of tafellampen. Ze vertegenwoordigen het levendige, open kunstconcept dat zo typerend is voor het werk van de gebroeders Borowski. Het spreekt voor zich dat elk object uit de STUDIO LINE een individueel stuk is en met veel liefde en aandacht voor detail met de hand is gemaakt.
   

  HANDBEDRIJFWERK

  Bij handgeblazen en traditioneel handgemaakte glazen voorwerpen kunnen kleine kleur- en vormafwijkingen optreden, die om productieredenen onvermijdelijk zijn. Luchtzakken in het glas zijn een teken van handgemaakte fabricage en mogen niet als imperfecties worden beschouwd. Er kunnen afwijkingen van enkele centimeters in de maatvoering voorkomen.

   

Heeft u een vraag over dit product? Stel ons uw vraag