Herluf design jassen

Herluf Design werd in 1966 opgericht door Herluf Nielsen. Herluf Nielsen leidde het familiebedrijf al 41 jaar. In 2007 besloot hij dat het de juiste tijd was om de teugels over te dragen aan de volgende generatie - zijn zoon Hans.

Herluf Design heeft hoge ethische normen. Met betrekking tot hun collecties zijn er drie gebieden in het bijzonder die ze zeer serieus nemen: ze distantiëren zich volledig van elke vorm van kinderarbeid, ze hechten veel waarde aan dierenwelzijn en ze richten zich sterk op verantwoorde productieomstandigheden.

Ze hebben hun eigen strenge kwaliteitscontrole in Denemarken. Wanneer zij hun collecties van de producenten in het buitenland ontvangen, pakken ze elk kledingstuk uit, hangen ze op stoompoppen en maken ze schoon. Vervolgens strijken ze elk artikel en controleren ze zorgvuldig of er defecten zijn. Zodra zij een artikel hebben goedgekeurd, hangen ze het op een kleerhanger en verpakken ze hem in plastic. Zo is het artikel klaar voor levering aan de winkel. Dit hoge niveau van kwaliteitscontrole betekent dat ze bijna nooit klachten van klanten ontvangen. De jassen zijn waterafstotend en winddicht.

 

Mooie collectie en gratis verzending binnen 1-2 dagen!Weergave:
 


Bezig met laden...

Herluf design jassen

De Herluf jassen hebben een zomer- en wintercollectie. De jassen zijn veelal waterafstotend, winddicht en ademend. Met name in de winter zijn de jassen ook echt lekkere warme winterjassen. De zomerjas is veelal een lekker licht te dragen jas welke waterafstotend en winddicht is. De jassen zijn gemaakt van goede kwalitatieve materialen waar u lang draagplezier van kunt hebben. Elke collectie is kleurrijk en is gemaakt voor de volwassen vrouw die een kwalitatief goede jas wil en toch een onderscheidende jas zoekt. 

 

Eigenschappen Herluf jassen

Land van herkomst: Denemarken

Ontwerper: Herluf design

Eigenschap: waterafstotend, winddicht en ademend

Seizoen: zomer en winter

Waar te koop: De Blaker exclusief in Hengelo en Enschede en webshop De Blaker


Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.