Filter

close
0
Onbeperkt

1,2 L waterkoker

De JACOB JENSEN waterkoker is een lichte draadloze waterkoker, ontworpen in gezandstraald aluminium met zwarte buitenkant.

De gebruikersfuncties van de waterkokerreeks zijn eenvoudig en intuïtief in gebruik en de verschillende functies creëren een unieke ervaring voor de gebruiker; Ontwerp op zijn best - zonder compromissen ten aanzien van functionaliteit.

De waterkoker heeft de zeer onderscheidende en exclusieve functie van optionele wandmontage. Hang uw waterkoker gewoon aan de muur; dan is het altijd bij de hand hoewel het geen ruimte in beslag neemt.

 

TOASTER ONE SLOT II

De JACOB JENSEN One-slot broodrooster II is ontworpen van gezandstraald aluminium met een aluminium buitenkant en is verkrijgbaar in 3 geanodiseerde kleuren: zilver, zwart en goud.

De gebruikersfuncties in de broodroosterreeks zijn eenvoudig en intuïtief in gebruik en de verschillende functies creëren een unieke ervaring voor de gebruiker; Ontwerp op zijn best - zonder compromissen ten aanzien van functionaliteit.

De gemakkelijk verwijderbare kruimellade maakt de One-Slot Toaster II probleemloos schoon te maken, en dankzij de negen roosterniveaus en de geheugenfunctie, krijgt u een broodrooster dat uw brood proeft, precies zoals u het wilt - elke keer weer.
 

 

Een toevoeging aan uw keuken van Jacob Jensen.  De broodrooster, flatbed toaster.Weergave:
 


Bezig met laden...


| Meer

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.