Filter

close
0
Onbeperkt

ARC collectie

Krijtlijnen gevonden op bepaalde ronde rotsen worden herhaald in de lijnen getrokken op de stukken van de Arc-collectie. Zoals de naam al doet vermoeden, zijn de ontwerpen ook gebaseerd op de omtrek van een cirkel. De collectie bestaat uit armbanden, armbanden, ringen en oorbellen. Er zijn ook kettingen met een enkele cirkelvormige hanger en halskettingen met meerdere cirkels samengevoegd met een stalen ketting.

 

JACOB JENSEN ™ sieraden collectie

De JACOB JENSEN ™ sieraden bestaan ​​in totaal uit drie collecties: Arc, Sapphire en Edge. Alle drie zijn samengesteld uit hoogwaardig roestvrij staal, met PVD-beplating in goud, roségoud en zwart.

Zoals vele ontwerpen die JACOB JENSEN ™ in de loop der jaren heeft geproduceerd, kwam de inspiratie voor deze collecties uit de natuur. Timothy Jacob Jensen geniet van wandelen langs het strand naast het pittoreske fjord in Hejlskov, waar de ontwerpstudio is gevestigd. Het ruige landschap en verschillende soorten rotsen vormden daar het ideale startpunt voor de ontwerpen.Weergave:
 


Bezig met laden...

De ontwerptalen

Jacob Jensen Design wordt gekenmerkt door een homogene en gemakkelijk herkenbare vormentaal, oorspronkelijk ontwikkeld door Jacob Jensen en verder verfijnd door zijn zoon Timothy Jacob Jensen.
De designtaal van Jacob Jensen is een ontwerpfilosofie die afstand, nabijheid en aanraking omarmt.

 

Ontwerpproces

Het ontwerpproces van Jacob Jensen is uniek: we gebruiken fysieke modellen om onze ontwerpen te visualiseren en produceren unieke en tastbare prototypen voor de overweging van onze klanten. We bouwen eindeloos modellen tot de perfectie is bereikt.
We weten hoe we een verbinding kunnen maken met de eindconsument terwijl we de productieopties van de klant bekijken. Dit wordt bewezen door de meer dan 750 producten die we in de loop van de jaren op de markt hebben gebracht.
 | Meer

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.