Filter

close
0
Onbeperkt
 

Montana TV & Sound units. De unit om uw randapparatuur van de TV in op te bergen.


Stoort u zich ook zo aan de apparatuur bij uw TV, de luidsprekers en kabels. Montana heeft hier een mooie oplossing voor. In de TV&Sound modules heeft u ruimte om alle randapparatuur zoals DVD speler, TV kastjes, spelcomputers, audio en overige apparatuur op te bergen. Daarnaast is het zelfs mogelijk om de luidsprekers in de Montana unit te verwerken. Zo blijft er een fraai Montana unit over, waar alles in opgebrogen is, met de TV erboven op staand of hangend.

Montana, eindeloze mogelijkheden om spullen op te bergen. Of het in het oog moet springen of juist opgaan in het interieur. Met de 42 kleuren is het mogelijk. De units zijn op talloze manieren in te delen. Laad u adviseren en neem kontakt op of kom langs in onze showroom in Enschede.

Zorg dat u plezier heeft van uw high resolution TV met een vol geluid zonder u te storen aan alle randapparatuur en kabels. Met Montana TV & Sound modules kunt alles op een fraaie manier wegwerken zonder dat dit ten koste gaat van het gebruiksgemak.

De Montana TV & Sound modules hebben allemaal een geperforeerde metalen deur in één van de Montana kleuren en een kabeldoorvoer aan de achterzijde van de unit. Hierdoor is de randapparatuur met de klep dicht toch te bedienen met de afstandbediening en wordt de apparatuur voorzien van voldoende ventilatie.

Naast het opbergen van de randapparatuur is het ook mogelijk om luidsprekers in de units te plaatsen. Speciaal voor Montana heeft Pointsource kwalitatief hoogwaardige luidsprekers en een DAB/tuner versterker met Airplay ontwikkeld. Deze apparatuur is speciaal op maat gemaakt zodat dit perfect wegvalt in de Montana units.

Laad u adviseren en neem kontakt op of kom langs in onze showroom in Enschede. Wij helpen u graag bij het vinden van een goede en fraaie oplossing voor het wegwerken van alle randapparatuur en kabels ten behoeve van uw TV.  


Weergave:
 


Bezig met laden...
  • local_shipping Levering binnen 1-2 dagen
  • access_time Altijd beschikbaar (24/7)
  • thumb_up Online veilig & snel betalen
  • local_shipping Levering binnen 1-2 dagen
  • access_time Altijd beschikbaar (24/7)
  • thumb_up Online veilig & snel betalen


| Meer

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.