Gratis Beoplay M3 bij aankoop van een Montana TV & Sound meubel.

Van 1 maart  tot en met 30 april 2018 heeft Montana meubelen een campagne met de TV & Sound meubelen. Bij aanschaf van een model medium of large ontvangt u een gratis Beoplay van Bang & Olufsen t.w.v. € 299,00.

Montana heeft een mooi oplossing voor alle losse randapparatuur en kabels die aangesloten zijn op uw TV. Het alom bekende ranke uiterlijk van de Montana kasten geeft het typische Scandinavische strakke design weer. Met de speciaal ontwikkelde TV & Sound modules is het mogelijk om alle kabels en randapparatuur netjes weg te werken zodat deze geen stoorzender zijn. De apparatuur blijft bereikbaar achter de subtiel geperforeerde klep waarbij de apparatuur met gesloten klep toch met de afstandbediening te bedienen is. Ook is het mogelijk om de speciaal ontwikkelde luidsprekers voor Montana by Pointsource in de Montana units te plaatsen. Alles in één, compact en eenvoudig te bedienen!

Opbergen van apparatuur

Stoort u zich ook zo aan de apparatuur bij uw TV, de luidsprekers en kabels. Montana heeft hier een mooie oplossing voor. In de TV&Sound modules heeft u ruimte om alle randapparatuur zoals DVD speler, TV kastjes, spelcomputers, audio en overige apparatuur op te bergen. Daarnaast is het zelfs mogelijk om de luidsprekers in de Montana unit te verwerken. Zo blijft er een fraai Montana unit over, waar alles in opgebrogen is, met de TV erboven op staand of hangend.

Montana, eindeloze mogelijkheden om spullen op te bergen. Of het in het oog moet springen of juist opgaan in het interieur. Met de 42 kleuren is het mogelijk. De units zijn op talloze manieren in te delen. Laad u adviseren en neem kontakt op of kom langs in onze showroom in Enschede.

Zorg dat u plezier heeft van uw high resolution TV met een vol geluid zonder u te storen aan alle randapparatuur en kabels. Met Montana TV & Sound modules kunt alles op een fraaie manier wegwerken zonder dat dit ten koste gaat van het gebruiksgemak.

De Montana TV & Sound modules hebben allemaal een geperforeerde metalen deur in één van de Montana kleuren en een kabeldoorvoer aan de achterzijde van de unit. Hierdoor is de randapparatuur met de klep dicht toch te bedienen met de afstandbediening en wordt de apparatuur voorzien van voldoende ventilatie.

Naast het opbergen van de randapparatuur is het ook mogelijk om luidsprekers in de units te plaatsen. Speciaal voor Montana heeft Pointsource kwalitatief hoogwaardige luidsprekers en een DAB/tuner versterker met Airplay ontwikkeld. Deze apparatuur is speciaal op maat gemaakt zodat dit perfect wegvalt in de Montana units.

Laad u adviseren en neem kontakt op of kom langs in onze showroom in Enschede. Wij helpen u graag bij het vinden van een goede en fraaie oplossing voor het wegwerken van alle randapparatuur en kabels ten behoeve van uw TV.  
 

Een greep uit de mogelijkheden van Montana TV & Sound

Montana meubel kasten systeem TV & Sound  SI14 138 cm breed

Montana meubel kasten systeem TV & Sound SI14 138 cm breed

Montana meubel kasten systeem, TV & Sound unit SI14 Nu met gratis Beoplay M3 van Bang & Olufsen t.w.v. € 299,00. Actie geldig van 1 maart t/m 30 april...

1999,00*

Montana meubel kasten systeem TV & Sound SI13 138 cm breed

Montana meubel kasten systeem TV & Sound SI13 138 cm breed

Montana meubel kasten systeem, TV & Sound unit SI13 Nu met gratis Beoplay M3 van Bang & Olufsen t.w.v. € 299,00. Actie geldig van 1 maart t/m 30 april...

1515,00*

Montana meubel kasten systeem TV & Sound VJ15 115,2 cm breed

Montana meubel kasten systeem TV & Sound VJ15 115,2 cm breed

Montana meubel kasten systeem, TV & Sound unit VJ15 Nu met gratis Beoplay M3 van Bang & Olufsen t.w.v. € 299,00. Actie geldig van 1 maart t/m 30 april...

1325,00*

Montana meubel kasten systeem TV & Sound VL13-2 184,8 cm breed

Montana meubel kasten systeem TV & Sound VL13-2 184,8 cm breed

Montana meubel kasten systeem, TV & Sound unit VL13-2 Nu met gratis Beoplay M3 van Bang & Olufsen t.w.v. € 299,00. Actie geldig van 1 maart t/m 30 april...

2420,00*