Filter

close
0
Onbeperkt

Georg Jensen historie

Met een historie van meer dan 100 jaar staat het merk Georg Jensen voor hoogstaand vakmanschap en een tijdloos esthetisch ontwerp dat lifestyleproducten produceert, gaande van holgoed tot horloges, sieraden en producten voor thuis.

 

Filosofie Georg Jensen

De filosofie van Georg Jensen zelf was om democratische ontwerpen te creëren die zowel functionaliteit als schoonheid bezaten. Georg Jensen's ambachtelijke vaardigheden en artistieke talent, gecombineerd met zijn voortdurende vermogen om ontwerptalent te identificeren en te ondersteunen, was de basis waarop hij Georg Jensen in 1904 in Kopenhagen bouwde.
 

Assortiment

Bij De Blaker exclusief is een groot assortiment artikelen van Georg Jensen in de collectie, denk bijvoorbeeld aan woonartikelen, zoals de thermoskan, vaas, moneyphant, schenkkan en theezetter. Maar ook kandelaars en van de serie Georg Jensen klok en weerstation is er de klok, barometer, hygrometer, thermometer en wekker. Van deze reeks is hieronder de Georg Jensen aanbiedings sale te zien.
 

Moderne stijl

De stijl van Georg Jensen omarmde de Art Nouveau-lijnen van de dag, maar injecteerde ze met een kenmerkende kracht die vandaag nog steeds resoneert. Sereen vloeiende vormen worden verrijkt door prachtig gebeeldhouwde versiering en zijn gestileerde boeketten van bloemen en weelderige trossen druiven weerspiegelen zijn sensuele genot in de natuur. De belangrijkste taak van Georg Jensen is om de ideeën en principes van de meester zelf te gebruiken en deze te vertalen naar het ontwerp van de dag van vandaag.


Weergave:
 


Bezig met laden...
  • local_shipping Levering binnen 1-2 dagen
  • access_time Altijd beschikbaar (24/7)
  • thumb_up Online veilig & snel betalen
  • local_shipping Levering binnen 1-2 dagen
  • access_time Altijd beschikbaar (24/7)
  • thumb_up Online veilig & snel betalen


| Meer

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.