Filter

close
0
Onbeperkt

Karvinen kleding

 

Het merk Annikki Karvinen heet nu Karvinen en was een van de weinige Finse modemerken dat zich vestigde als een internationaal merk van hoge kwaliteit. Dit komt vooral door het unieke ontwerp, maar ook door de duurzame lokale productie van de collecties. Als een van de toonaangevende bedrijven in het Finse textielontwerp, staat Karvinen al sinds jaar en dag bekend om zijn fraaie Scandinavische, grafische stijl. Dit past bij sterke en levendige Scandinavische kleuren en casual, maar fijn bewerkte snitten voor elke vrouw. Specialisme van Karvinen zijn de handgeweven hessen, jurken, tops, shirts. Daarnaast maakt het merk ook gebruik van andere materialen als wol en viscose. Hiervan vervaardigt ze mooie pullovers, capes, bijzondere jurken en tunieken. Allen zeer bijzonder van ontwerp en kwaliteit.

Karvinen staat voor vrolijke, onafhankelijke en modebewuste vrouwen die vol vertrouwen hun weg vervolgen in het leven. De mode van Karvinen benadrukt haar persoonlijkheid.

 

Gratis verzending | binnen 1-2 dagen geleverd.

 Weergave:
 


Bezig met laden...
  • local_shipping Levering binnen 1-2 dagen
  • access_time Altijd beschikbaar (24/7)
  • thumb_up Online veilig & snel betalen

Historie Annikki Karvinen

Het merk werd in de jaren 60 opgericht door ontwerpster Annikki Karvinen. In een kleine lokale weefworkshop in Finland ontwikkelden zich zelfs unieke modecreaties uit de zelfontworpen en handgeweven stoffen. De levendige, Scandinavische stijl en hoogwaardige zelf geproduceerde materialen maakten Karvinen al snel internationaal bekend. Kati Karvinen, dochter van de oprichster, voert het merk sinds 2008 in haar traditie en unieke stijl. Ze weet het merk vakkundig te ontwikkelen met frisse en moderne looks.
Karvinen uit de wereld van de vrouwelijke mode is onmisbaar met de uitgesproken filosofie voor vrouwen en de levendige kleuren. De transparante en duurzame productie in kleine werkplaatsen binnen de EU is exemplarisch.
Deze mode van Karvinen is bijzonder door de afwerking en wijze van maken. Deze hoge kwaliteit staat garant voor een stukje uniciteit waar de de vrouw zich in hoge mate onderscheidt.

 

Eigenschappen Karvinen kleding

Land van herkomst: Finland

Huidig land van herkomst: Duitsland

Ontwerpster: Annikki Karvinen / Kati Karvinen (huidig)

Eigenschap: bijzonder onderscheidend, mooie materialen en kwaliteit

Seizoen: winter en zomer collecties

Waar te koop: De Blaker exclusief in Hengelo en Enschede en webshop De Blaker

 | Meer

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.