Vóór 16:00 besteld, morgen in huis!
Sinds 1990

Assortiment

Home/ Luxe Scandinavische Lampen van Louis Poulsen

Luxe Scandinavische Lampen van Louis Poulsen

Luxe Scandinavische Lampen van Louis Poulsen

HET UNIEKE VAN LOUIS POULSEN LAMPEN

Nu iedereen zijn huis opnieuw aan het inrichten is, snappen wij dat je iets speciaals van je interieur wilt maken. Dit doe je met design verlichting uit Denemarken. Op het internet is een scala aan Scandinavische lampen te vinden waarmee je een ruimte kunt verlichten. Het probleem hiermee is dat ze niet altijd even mooi en van een hoge kwaliteit zijn. Gelukkig hebben wij voor jou een prachtige collectie hanglampen, wandlampen, vloerlampen en buitenlampen samengesteld met uniek Scandinavisch design. Louis Poulsen lampen worden ontworpen door speciaal ingehuurde designers van over de hele wereld die elke keer weer de lampenwereld op de kop weten te zetten zetten met originele ontwerpen. Je kunt wel zeggen dat lampen van Louis Poulsen iets extra’s bieden wat een doorsnee lamp niet heeft.

"Louis Poulsen lampen worden ontworpen door speciaal ingehuurde designers van over de hele wereld die elke keer weer de lampenwereld op de kop weten te zetten zetten met originele ontwerpen."

 

LOUIS POULSEN LAMPEN MAKEN JE INTERIEUR COMPLEET

Voor het verlichten van je interieur heb je zoals je weet keuze uit vele lampen. Echter, wil je een stijlvolle lamp hebben die je woonkamer niet alleen verlicht maar ook nog eens je huis compleet maakt, dan ben je bij Louis Poulsen aan het juiste adres. Bij het ontwerpen van de lampen uit Denemarken is er rekening mee gehouden dat de lamp in elk huis zou moeten passen. Daarom verschijnen er ook veel varianten met diverse afmetingen. Daarnaast mag je nooit direct in de lichtbron kijken. Hierom wordt er veel aandacht besteed aan het verwerken van interne reflectoren in de lampen die het licht naar de ruimte reflecteren. Deze reflectoren zie je wel, maar zijn zo ontworpen dat ze onderdeel zijn van de lamp. Heel knap dus! Tot op dit punt is er heel veel tijd besteed aan het ontwerpen van een Louis Poulsen lamp. Het zou jammer zijn als goedkope materialen het gehele design afbreken, daarom gebruikt het Scandinavische lampenmerk sterke, duurzame metalen, zoals mondgeblazen glas, aluminium en roestvrij staal. Vervolgens worden deze bijvoorbeeld in het geval van de Louis Poulsen PH 5 hanglamp gepoedercoat en nat gelakt.

SPECIALE VERSIES

Louis Poulsen maakt van de best verkochte PH 5 en PH 5 Mini lamp tegenwoordig ook een koper en een messing variant. Deze glimmende metalen schermen geven een luxe uitstraling en worden onbehandeld aangebracht. Een unieke patina-look is het resultaat na verloop van tijd. Af en toe brengt Louis Poulsen speciale edities van bepaalde lampen uit, wees er snel bij, want ze zijn vaak maar beperkt leverbaar en ze worden gegarandeerd een collectors item.

SCANDINAVISCHE LAMPEN MET AMBACHTELIJK MONDGEBLAZEN GLAS UIT ITALIË

De Louis Poulsen PH serie komt in het geval van de PH 2/1, PH 3/2, PH 3.5/3 en de PH 3,5/2,5 met ambachtelijk mondgeblazen glas uit een glasatelier in Italië. De strenge kwaliteitscontrole zorgt ervoor dat glazen schermen met een afwijking niet in de hanglampen, wandlampen, tafellampen en vloerlampen worden gebruikt. Verder is het glas is wit opaal van kleur en heeft het handgemaakte mondgeblazen product een maximale grootte van 450 mm. Het glas wordt vervolgens aan de binnenkant gezandstraald, waardoor een matte textuur ontstaat. Het doel hiervan is dat de matte binnenkant zorgt voor zacht en aangenaam licht dat naar beneden straalt, terwijl de gladde buitenkant elk straaltje licht optimaal benut om naar de ruimte te reflecteren.

INTRODUCTIE VAN EEN NIEUWE GENERATIE LED LAMPEN

Vroeger waren lichtbronnen erg groot en namen ze flink in formaat toe naarmate er meer licht uit moest komen. Louis Poulsen zou gek zijn als ze niet met de tijd mee zouden gaan, daarom introduceert het nieuwe lampen met een geïntegreerde LED lichtbron. Het gebruik van een kleine LED geeft designers compleet nieuwe mogelijkheden om het armatuur om de lichtbron heen te bouwen. Een mooi voorbeeld hiervan zijn de nieuwe Louis Poulsen Flindt buitenlampen. Deze wandlampen en staande lampen hebben ronde vormen en beschikken over een LED chip bovenin de armatuur die verscholen zit achter een opstaande rand. Vervolgens schijnt het licht naar beneden over een glijbaan van gegoten en geëxtrudeerd aluminium en belicht het de grond en de armatuur. Een ander typisch voorbeeld van de LED innovatie is de Panthella lampenserie. De Louis Poulsen Panthella portable is een kleine tafellamp die je oplaadt en eenvoudig met je meeneemt. Doordat hij zuinig is gaat hij bij een volledige lichtsterkte al minimaal 5 uur mee. Het spreekt voor zich dat hij nóg langer meegaat als je de lamp dimt.

 

“Verlichting van hoge kwaliteit en met altijd meer dan 40 demomodellen om live te bekijken”

 

LAMPEN IN ENSCHEDE

In onze winkel in Enschede hebben wij heel veel lampen van Louis Poulsen hangen en staan. Met verlichting van hoge kwaliteit en met altijd meer dan 40 demomodellen om live te bekijken bieden wij een unieke shop-in-shop ervaring voor jou in het hart van Twente aan. Er is geruime keuze uit geïntegreerde led verlichting of armaturen waar je een ledlamp indraait.

CONCLUSIE

Ben je op zoek naar een nieuwe unieke lamp voor binnen of buiten het huis, dan ben je bij Louis Poulsen aan het juiste adres. Unieke lampen die je nergens anders vindt, koop je bij De Blaker exclusief. Onze vestiging in Enschede heeft 40+ lampen hangen en staan, zodat je ongeveer elk model in het echt kunt zien voordat je het koopt.

 

Graag tot ziens in onze vestiging in Enschede!

 

Team De Blaker exclusief

  EK     22-01-2022 15:00     Reacties ( 0 )
Reacties (0)

Geen reacties gevonden.

Stel een vraag over dit product

Uw bericht is verstuurd.
Een of meer velden zijn niet of onjuist ingevuld.
Annuleren
Versturen

Onze vestiging in ENSCHEDE is gesloten en verhuist naar HENGELO.


Wij zien u graag in onze vestiging in Hengelo aan het vernieuwde Marktplein.
Per 15 mei elke maandag geopend van 13.00 - 18.00 uur.

Brinkstraat 16A Hengelo

074-2594888