Coeur de Lion

Ketting - Collier / Armband / Oorbellen
 

Coeur de lion creaties

In deze dagen van must-haves en no-go’s is het geruststellend dat er dingen zijn die boven de steeds veranderende trends uitstijgen. Sieraden van COEUR DE LION zijn tijdloos. De creaties van Carola Eckrodt combineren een strikt, minimalistisch ontwerp met ongewone kleurencombinaties, waardoor ze zowel elegant als opwindend zijn. Een contrast dat sieraden van COEUR DE LION al jarenlang als een trend houdt.


Gratis verzending Coeur de Lion  |  1-2 dagen levering  |  Grootste collectieDuurzaamheid

Het gebruik van eersteklas materialen en vooral een precieze afwerking maken design sieraden van COEUR DE LION vooral duurzaam. Omdat blijvende schoonheid duurzame kracht vereist. Om dit te garanderen, worden bijna alle werkstappen uitgevoerd in de Stuttgart-werkplaats. Van de eerste versie tot de laatste veeleisende cheque. Omdat alleen dit de creatie mogelijk maakt van prachtige objecten uit de tijdloze ontwerpen van Carola Eckrodt, waardoor hun dragers blijvend plezier hebben.

Kwaliteit

Sieraden van COEUR DE LION zijn herkenbaar aan het kwaliteitszegel van roestvrij staal op elke ketting en elke armband - de garantie voor nauwgezette kwaliteit van de Coeur de Lion werkplaats.
Bovendien bevat elke juwelendoos een certificaat van echtheid wat is gecertificeerd door de winkelier. Daarom geven wij u een gesigneerde en verzegelde kwaliteit en garanderen we dat design-sieraden van COEUR DE LION een bijzondere kwaliteit en duurzaamheid hebben.

Design

Kwaliteit heeft een prijs bij COEUR DE LION. Omdat we voor onze producten alleen prachtige materialen gebruiken en we werken met moderne productie- en afgewerkte processen die we elk jaar verbeteren. Tegelijkertijd is het voor ons van groot belang om sieraden betaalbaar te maken voor veel vrouwen. Dus we maken nauwkeurige berekeningen en behandelen onze beschikbare middelen met de grootst mogelijke soberheid. Dit is de reden waarom er naast de vele kleurenkaarten en materiaalboeken ook een high-spec calculator staat op de werkbank van Carola Eckrodt. Onze bijdrage aan de democratisering van design, als u wilt.

Assortiment COEUR DE LION

Naast de nieuwe collectie van COEUR DE LION bestaat de collectie ook uit kettingen / colliers, armbanden, oorhangers en oorbellen. Shop nu online bij De Blaker exclusief in de grootste collectie in Nederland.

Kettingen / colliers COEUR DE LION

Armbanden COEUR DE LION

Oorbellen COEUR DE LION

Hele collectie COEUR DE LION

Nieuwste collectie COEUR DE LION
 

Awards

Na de titel 'Sieradenmerk van het jaar 2014' te hebben gekregen tijdens de UK Watch & Jewellery Awards en de Duitse Design Award Special 2016 te winnen, heeft COEUR DE LION opnieuw een prestigieuze prijs ontvangen: de GERMAN BRAND AWARD 2016. We zijn verheugd dit te hebben ontvangen complimenten, wat ons motiveert om ons alles te blijven geven in de komende jaren.

 


Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.