Coeur de Lion sieraden, ketting, collier, armband en oorbellen

De sieraden van Coeur de Lion zijn werkelijk prachtig ontworpen met oog voor detail. De materialen van Coeur de Lion sieraden zijn zo uitgekozen dat ze anti-allergisch zijn en de kleuren worden per seizoen op elkaar afgestemd. Op deze manier kunt u altijd uw favoriete ketting, armband of oorbellen sieraad van Coeur de Lion op zijn mooist dragen. In onze collectie hebben wij Coeur de Lion sieraden voor dames: armbanden, kettingen, colliers en oorbellen. Geniet en bekijk ze hieronder.
Snel naar de nieuwste collectie sieraden van Coeur de Lion klik hier.

Sieraden geocube Coeur de Lion

De sieraden van Coeur de Lion staan voor kwaliteit, zo wordt er bij het maken van de kettingen, armbanden en oorbellen veel gebruik gemaakt van de beste materialen waaronder de geocube. Daarnaast worden de Coeur de Lion sieraden met de hand in Stuttgard geassembleerd. Dit alles zorgt ervoor dat u kunt genieten van dit mooie Coeur de Lion sieraad. Er zijn veel sieraden series van Coeur de Lion beschikbaar in onze grote collectie, zo kunt u voor een blauwe sieradenreeks kiezen waar de blauwe kleuren van de ketting, armband en oorbellen perfect op elkaar zijn afgestemd.
De Coeur de Lion sieraden van Carola Eckrodt combineren een strikt, minimalistisch ontwerp met ongewone kleurencombinaties, waardoor ze zowel elegant als opwindend zijn. Een contrast dat sieraden van COEUR DE LION al jarenlang als een trend houdt. Dit maakt dat de sieraden van Coeur de Lion tijdloos zijn.


Grootste online collectie in Nederland en België! | Gratis verzending Coeur de Lion!  |  1-2 dagen levering!


Kwaliteit

Sieraden van COEUR DE LION zijn herkenbaar aan het kwaliteitszegel van roestvrij staal op elke ketting en elke armband - de garantie voor nauwgezette kwaliteit van de Coeur de Lion werkplaats. Bovendien bevat elke juwelendoos een certificaat van echtheid wat is gecertificeerd door de winkelier. Daarom geven wij u een gesigneerde en verzegelde kwaliteit en garanderen we dat design-sieraden van COEUR DE LION een bijzondere kwaliteit en duurzaamheid hebben. De Blaker exclusief heeft twee verkooppunten in Hengelo en Enschede in het Oosten van Nederland. U bent van harte welkom om persoonlijk advies te krijgen.Assortiment COEUR DE LION

Naast de nieuwe collectie van COEUR DE LION bestaat de collectie ook de vaste collectie kettingen / colliers, armbanden, oorhangers en oorbellen. Shop nu online bij De Blaker exclusief met de grootste collectie in Nederland en België.

Geocube van Coeur de Lion

De kubusjes van Coeur de Loin worden op een speciale manier geslepen. De geocube geeft daarmee zijn eigen schittering aan de ketting, armband of oorbellen.

Handgeslepen twee-toons glas

Een kern van ondoorzichtig glas wordt met de hand bedekt in transparant glas met een vergelijkbare of complementaire kleur. Het resultaat: speciale tinten die niet met individuele glassoorten konden worden geproduceerd.

SWAROVSKI® Kristallen

Als je af en toe flitsen voor je ogen ziet terwijl je COEUR DE LION-sieraden bewondert, kan het zijn dat het om de Swarovski®-kristallen gaat. Onovertroffen in kleurschittering en fijnheid zijn Swarovski®-kristallen bijzonder geschikt voor de elegante sieraden in de designlijnen van Carola Eckrodt en zijn daarom al vele jaren een van de componenten in Coeur de Lion sieraden.

Elegant 316L roestvrij staal

Het is duurzaam, tast niet aan en straalt verfijning uit. Hoogwaardig 316L roestvrij staal is een aantrekkelijk materiaal dat in de collecties van COEUR DE LION veel wordt gebruikt. En ze zijn ook nikkelvrij. Voor juwelen van COEUR DE LION gebruikt het merk alleen hoogwaardige materialen en het werk met moderne productie- en afwerkingsprocessen.

Echte stenen, een echte natuurervaring

Echte stenen zoals amazoniet, rozenkwarts, chalcedoon, agaat, hematiet, tijgeroog of carneool worden in veel collecties gebruikt door Carola Eckrodt. Ze bieden het volledige kleurenspectrum van de natuur en geven sieraden een vleugje uniekheid. In 2019 combineert de ontwerper nuances van vurige carneool en koele chalcedoon in combinatie met zachte tonen van een zanderige landschapsjaspis en witte howliet.

Design

Kwaliteit heeft een prijs bij COEUR DE LION. Omdat we voor onze producten alleen prachtige materialen gebruiken en we werken met moderne productie- en afgewerkte processen die we elk jaar verbeteren. Tegelijkertijd is het voor ons van groot belang om sieraden betaalbaar te maken voor veel vrouwen. Dus we maken nauwkeurige berekeningen en behandelen onze beschikbare middelen met de grootst mogelijke soberheid. Dit is de reden waarom er naast de vele kleurenkaarten en materiaalboeken ook een high-spec calculator staat op de werkbank van Carola Eckrodt. Onze bijdrage aan de democratisering van design, als u wilt.

Duurzaamheid

Het gebruik van eersteklas materialen en vooral een precieze afwerking maken design sieraden van COEUR DE LION vooral duurzaam. Omdat blijvende schoonheid duurzame kracht vereist. Om dit te garanderen, worden bijna alle werkstappen uitgevoerd in de Stuttgart-werkplaats. Van de eerste versie tot de laatste veeleisende cheque. Omdat alleen dit de creatie mogelijk maakt van prachtige objecten uit de tijdloze ontwerpen van Carola Eckrodt, waardoor hun dragers blijvend plezier hebben.

Gegarandeerde kwaliteit

Het gebruik en de precieze uitwerking van hoogwaardige materialen maken design sieraden van COEUR DE LION bijzonder duurzaam. Om dit te garanderen, vinden bijna alle werkstappen plaats in de werkplaats in Stuttgart, van de eerste schetsen tot de moeizame eindinspecties.

U kunt COEUR DE LION-sieraden herkennen aan de roestvrijstalen kwaliteitszegel op elke ketting en armband - uw garantie voor zorgvuldig geteste kwaliteit in onze werkplaats. Bovendien wordt elke juweeldoos geleverd met een certificaat van echtheid.

Awards

Na de titel 'Sieradenmerk van het jaar 2014' te hebben gekregen tijdens de UK Watch & Jewellery Awards en de Duitse Design Award Special 2016 te winnen, heeft COEUR DE LION opnieuw een prestigieuze prijs ontvangen: de GERMAN BRAND AWARD 2016. "We zijn verheugd deze complimenten te hebben ontvangen, wat ons motiveert om ons alles te blijven geven in de komende jaren."

 


Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.