Filter

close
0
Onbeperkt

Coeur de Lion sieraden, ketting, collier, armband en oorbellen

De sieraden van Coeur de Lion zijn werkelijk prachtig ontworpen met oog voor detail. De materialen van Coeur de Lion sieraden zijn zo uitgekozen dat ze anti-allergisch zijn en de kleuren worden per seizoen op elkaar afgestemd. Op deze manier kunt u altijd uw favoriete ketting, armband of oorbellen sieraad van Coeur de Lion op zijn mooist dragen. In onze collectie hebben wij Coeur de Lion sieraden voor dames: armbanden, kettingen, colliers en oorbellen. Geniet en bekijk ze hieronder.
Snel naar de nieuwste collectie sieraden van Coeur de Lion klik hier.

Coeur de Lion maakt haar kettingen, armbanden en oorbellen uiterst zorgvuldig in haar attellier in Duitsland. De gebruikte materialen worden met de grootste precisie uitgezocht en er wordt alleen voor echte kwaliteit gekozen, zodat u heel lang kunt blijven genieten van het sieraad. Er zijn veel kleuren en modellen colliers, armbanden en oorbellen beschikbaar. Voor elke situatie is er wel een sieraad dat u bijpassend kunt dragen.

 


Grootste online collectie in Nederland en België! | Gratis verzending Coeur de Lion!  |  1-2 dagen levering!


 Weergave:
  1 / 7  Bezig met laden...
 • local_shipping Levering binnen 1-2 dagen
 • access_time Altijd beschikbaar (24/7)
 • thumb_up Online veilig & snel betalen
 • local_shipping Levering binnen 1-2 dagen
 • access_time Altijd beschikbaar (24/7)
 • thumb_up Online veilig & snel betalen
 • local_shipping Levering binnen 1-2 dagen
 • access_time Altijd beschikbaar (24/7)
 • thumb_up Online veilig & snel betalen
 • local_shipping Levering binnen 1-2 dagen
 • access_time Altijd beschikbaar (24/7)
 • thumb_up Online veilig & snel betalen
 • local_shipping Levering binnen 1-2 dagen
 • access_time Altijd beschikbaar (24/7)
 • thumb_up Online veilig & snel betalen
   1  2 3 4 5  

Sieraden geocube Coeur de Lion

De sieraden van Coeur de Lion staan voor kwaliteit, zo wordt er bij het maken van de kettingen, armbanden en oorbellen veel gebruik gemaakt van de beste materialen waaronder de geocube. Daarnaast worden de Coeur de Lion sieraden met de hand in Stuttgard geassembleerd. Dit alles zorgt ervoor dat u kunt genieten van dit mooie Coeur de Lion sieraad. Er zijn veel sieraden series van Coeur de Lion beschikbaar in onze grote collectie, zo kunt u voor een blauwe sieradenreeks kiezen waar de blauwe kleuren van de ketting, armband en oorbellen perfect op elkaar zijn afgestemd.
De Coeur de Lion sieraden van Carola Eckrodt combineren een strikt, minimalistisch ontwerp met ongewone kleurencombinaties, waardoor ze zowel elegant als opwindend zijn. Dit maakt dat de sieraden van Coeur de Lion tijdloos zijn.


Coeur de Lion bij De Blaker exclusief

Sieraden van COEUR DE LION zijn herkenbaar aan het kwaliteitszegel van roestvrij staal op elke ketting en elke armband - de garantie voor nauwgezette kwaliteit van de Coeur de Lion werkplaats. Bovendien bevat elke juwelendoos een certificaat van echtheid wat is gecertificeerd door De Blaker exclusief. Daarom geven wij u een gesigneerde en verzegelde kwaliteit en garanderen we dat design-sieraden van COEUR DE LION een bijzondere kwaliteit en duurzaamheid hebben. De Blaker exclusief heeft twee verkooppunten in Hengelo en Enschede in het Oosten van Nederland. U bent van harte welkom om persoonlijk advies te krijgen.
Assortiment COEUR DE LION

Naast de nieuwe collectie van COEUR DE LION bestaat de collectie ook de vaste collectie kettingen / colliers, armbanden, oorhangers en oorbellen. Shop nu online bij De Blaker exclusief met de grootste collectie in Nederland en België.

Materialen sieraden Coeur de Lion

De kubusjes van de GeoCube collectie worden op een speciale manier geslepen, waardoor de kettingen, armbanden en oorbellen een eigen schittering krijgen. Het glas van de sieraden bestaat uit twee componenten, ondoorzichtig glas wordt met de hand bedekt met een bepaalde kleur. De collectie sieraden bevat ook al jaren Swarovski kristallen die de sieraden een hele eigen look geven. Als basis wordt chirurgisch staal 316L gebruikt, waardoor de kwaliteit van de sieraden gewaarborgd wordt, het tast namelijk niet aan en is allergievrij. Al deze materialen worden in de ketting, armband en oorbellen voor de beste kwaliteit veelal met de hand en met moderne productie- en afwerkingsprocessen in de Stuttgard-werkplaats verwerkt. Hierdoor heeft u jarenlang plezier van uw sieraad van Coeur de Lion. Om de echtheid van het sieraad te waarborgen wordt elke doos geleverd met een certificaat van echtheid.

Speciale edities

In de speciale collectie Coeur de Lion sieraden worden echte natuur materialen gebruikt, wat deze sieraden collectie een hele eigen look geeft. Denk aan materialen als: amazoniet, rozenkwarts, chalcedoon, agaat, hematiet, tijgeroog en carneool. De ontwerpster Carola Eckrodt voegt deze materialen op een bijzondere manier toe aan de sieraden waardoor de sieraden een uniek geheel zijn. In de 2019 collectie combineert de ontwerpster nuances van vurige carneool en koele chalcedoon met zachte tonen van een zanderige landschapsjaspis en witte howliet.

Design sieraden

Kwaliteit is erg belangrijk bij de sieraden van Coeur de Lion, maar ook betaalbaarheid voor veel vrouwen. Hierom wordt nauwkeurig bekeken hoe- en welke materialen voor de specifieke sieraden worden gebruikt. Met deze strategie heeft Carola Eckrodt met het sieradenmerk Coeur de Lion in 2014 de award sieradenmerk van het jaar gekregen van UK Watch & Jewellery. In 2016 is het merk het merk van het jaar geweest in Duitsland.| Meer

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.