In deze dagen van must-haves en no-go’s is het geruststellend dat er dingen zijn die boven de steeds veranderende trends uitstijgen. Sieraden van COEUR DE LION zijn tijdloos. De creaties van Carola Eckrodt combineren een strikt, minimalistisch ontwerp met ongewone kleurencombinaties, waardoor ze zowel elegant als opwindend zijn. Een contrast dat sieraden van COEUR DE LION al jarenlang als een trend houdt.

Het gebruik van eersteklas materialen en vooral een precieze afwerking maken design sieraden van COEUR DE LION vooral duurzaam. Omdat blijvende schoonheid duurzame kracht vereist. Om dit te garanderen, worden bijna alle werkstappen uitgevoerd in onze Stuttgart-werkplaats. Van de eerste versie tot de laatste veeleisende cheque. Omdat alleen dit de creatie mogelijk maakt van prachtige objecten uit de tijdloze ontwerpen van Carola Eckrodt, waardoor hun dragers blijvend plezier hebben.

Sieraden van COEUR DE LION zijn herkenbaar aan het kwaliteitszegel van roestvrij staal op elke ketting en elke armband - de garantie voor nauwgezette kwaliteit van onze werkplaats.
Bovendien bevat elke juwelendoos een certificaat van echtheid, dat is gecertificeerd door de winkelier. Daarom geven we u een gesigneerde en verzegelde kwaliteit en garanderen we dat design-sieraden van COEUR DE LION een bijzondere kwaliteit en duurzaamheid hebben.

Kwaliteit heeft een prijs bij COEUR DE LION. Omdat we voor onze producten alleen prachtige materialen gebruiken en we werken met moderne productie- en afgewerkte processen die we elk jaar verbeteren. Tegelijkertijd is het voor ons van groot belang om sieraden betaalbaar te maken voor veel vrouwen. Dus we maken nauwkeurige berekeningen en behandelen onze beschikbare middelen met de grootst mogelijke soberheid. Dit is de reden waarom er naast de vele kleurenkaarten en materiaalboeken ook een high-spec calculator staat op de werkbank van Carola Eckrodt. Onze bijdrage aan de democratisering van design, als u wilt.

Na de titel 'Sieradenmerk van het jaar 2014' te hebben gekregen tijdens de UK Watch & Jewellery Awards en de Duitse Design Award Special 2016 te winnen, heeft COEUR DE LION opnieuw een prestigieuze prijs ontvangen: de GERMAN BRAND AWARD 2016. We zijn verheugd dit te hebben ontvangen complimenten, wat ons motiveert om ons alles te blijven geven in de komende jaren.


Weergave:
 


Bezig met laden...
visibility
shopping_cart

Coeur de Lion Ketting 2838/ /1554 Multicolor FlipFlop

129,00*

visibility
shopping_cart

Coeur de Lion Armband 2838/ /1554 Multicolor Flipflop

64,00*

visibility
shopping_cart

Coeur de Lion Oorbellen 2838/ /1554 Multicolor Flipflop

45,00*

visibility
shopping_cart

Coeur de Lion Ketting 4838/ /0706 Blue-Turquoise

119,00*


Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.