Vóór 16:00 besteld, morgen in huis!
Sinds 1990

Assortiment

Home / Wonen / Montana TV & Sound Montana Sound Unit versterker DAB radio en airplay

Montana TV & Sound Montana Sound Unit versterker DAB radio en airplay

  Lees meer..

Productnummer:
TV & Sound Montana Sound Unit
Verzendkosten:
‚ā¨¬†0,00
965,00
Bekijk het product in onze vestigingen!
Premium advies & service
Unieke speciaalzaak in design
Gratis inpakservice
Meer dan 30 jaar ervaring
 • Omschrijving
  Montana TV & Sound Montana Sound Unit versterker DAB radio en airplay

  Kleine en krachtige stereoversterker met HDMI, AirPlay, DLNA en DAB + radio. Ondanks zijn kleine formaat is hij uitgerust met een voeding en een versterker die een hoog geluidsniveau levert met een lage vervorming en een goede geluidskwaliteit. De Montana Sound Unit is ontworpen om klein en compact te zijn, waardoor deze in Montana-modules past met een diepte van 30 cm.

  Montana Sound Unit 2.0 (MSU) is een unieke combinatie van een krachtige tweekanaals high-end versterker met lage vervorming en hoge prestaties, draadloze streaming via AirPlay of DLNA- en AV-ontvangerfuncties, zoals HDMI voor video-apparatuur, allemaal in een eenvoudige samenstelling en compact ontwerp. De geluidseenheid is gemaakt van staal zonder zichtbare schroeven vanaf de zijkanten, voorkant of bovenkant. Om het minimalistische ontwerp te voltooien, zijn slechts 3 knoppen, een besturingswiel en een groot en helder 8-cijferig display aanwezig op het aluminium geëxtrudeerde front. Het eenvoudige display maakt het eenvoudig om op afstand en door het Montana geperforeerde front af te lezen.

  Bij aanschaf van een Montana unit en luidsprekers ontvangt u 15% korting op de luidsprekers en Montana Sound Unit.

  Klein en krachtig
  De MSU is extreem klein en compact in vergelijking met andere AV-receivers. Door het kleine formaat past het in modules van Montana Furniture met een diepte van 30 cm en biedt maximale flexibiliteit bij positionering en ruimte. Ondanks het kleine formaat is er geen compromis gesloten wat betreft de geluidskwaliteit en -prestaties. Hij levert 2 x 125 W via een high-end versterker, wat bij normale luisterniveaus tot een hoge geluidskwaliteit leidt, maar hij laat het ook heel luid en schoon spelen, waardoor het perfect is voor het leveren van de sound aan het feest.

  HDMI met CEC en ARC
  De Montana Sound Unit ondersteunt en is gecertificeerd voor gebruik van HDMI 1.4, inclusief CEC (Consumer Electronic Control) en ARC (Audio Return Channel). Met 3 HDMI-ingangen en 1 uitgang om een ‚Äč‚Äčtv aan te sluiten, zal de Montana Sound Unit werken als het hart in een thuisbioscoopopstelling, waar maximaal 3 HDMI-apparaten zoals Gaming Consoles en DVD / BluRay-machines de video naar de tv zullen sturen via de Montana Sound Unit terwijl de audio wordt versterkt naar de aangesloten luidsprekers, wat een helder en krachtig geluid geeft voor de films / games.

  Door een televisie aan te sluiten op ARC is het mogelijk om de audio van de tv terug naar de Montana Sound Unit te sturen via 1 HDMI-kabel, waardoor het aantal kabels tussen de Montana Sound Unit en de tv tot een minimum wordt beperkt. Als er een tv is aangesloten die geen ARC ondersteunt, kan het geluid van de tv naar de Montana Sound Unit worden gestuurd via een analoge of digitale kabel, afhankelijk van de tv-uitvoer.

  De CEC-opdrachten zorgen voor een vlotte en eenvoudige integratie tussen de Montana Sound Unit en andere CEC-complient-apparaten, waarbij het volume kan worden geregeld via de afstandsbediening van de tv en de versterker met de televisie wordt in- of uitgeschakeld.

  AirPlay en DLNA-streaming
  AirPlay is een streamingoplossing die wordt aangeboden door Apple en die het mogelijk maakt om audio en muziek van een iPad, iPhone of Mac naar de Montana Sound Unit te streamen. Tijdens het streamen kan het volume van de Montana Sound Unit rechtstreeks door het Apple-apparaat worden geregeld. AIrPlay werkt met veel verschillende muziekstreamingservices waarmee u naar miljoenen muzieknummers van Spotify, Tidal, YouSee Music enz. Op de Montana Sound Unit kunt luisteren.

  De Montana Sound Unit ondersteunt ook DLNA, waarmee lokaal opgeslagen muziek kan worden gestreamd vanaf Android- en Windows-pc's. Door 3. party-apps zoals Bubble UPnP (Android) en TuneBlade (Windows PC) te gebruiken, is het mogelijk om muziek van verschillende streamingdiensten zoals Tidal en Google muziek te streamen naar de Montana Sound Unit.

  Afstandsbediening en App
  De Montana Sound Unit-afstandsbediening is ontworpen met dezelfde filosofie: Simpel en aantrekkelijk ontwerp met alleen de benodigde knoppen voor dagelijks gebruik. De aluminium geëxtrudeerde afstandsbediening heeft slechts 6 knoppen waarmee u aan / uit kunt schakelen, de invoer kunt wijzigen, het volume kunt aanpassen, het radiostation kunt wijzigen, de toonbalans (EQ) kunt wijzigen en het geluid dempen / dempen opheffen. Simpel en eenvoudig te gebruiken.

  De MSU kan ook worden bestuurd door de officiële “The Montana Sound App”, die naast de functies op de afstandsbediening ook alle instellingen kan wijzigen. De geluids- en luidsprekerinstellingen kunnen eenvoudig worden gewijzigd terwijl u op een goede luisterpositie in de kamer zit.

  DAB +
  De Montana Sound Unit wordt geleverd met een FM / DAB + ontvanger-module waarmee het mogelijk is om naar een groot aantal lokale en nationale radiostations te luisteren door de meegeleverde FM / DAB-antenne of een andere DAB-antenne aan te sluiten. De radiostations kunnen rechtstreeks worden gewijzigd vanaf de afstandsbediening of via de Montana Sound-app, waar het radiostation ook te zien is.

  Analoge en digitale ingangen
  2 analoge en 2 digitale ingangen zijn beschikbaar op de achterkant van de Montana Sound Unit, waardoor het mogelijk wordt om verschillende audiobronnen zoals CD-spelers, DVD-spelers, audiostreamings (Sonos Connect) met elkaar te verbinden en ook om het leven terug te brengen naar oude records via een platenspelers opnemen. Om een ‚Äč‚Äčplatenspeler aan te sluiten, moet een RIAA-voorversterker worden gebruikt, een interne versterker in de speler of een externe versterker.

  Subwooferuitgang
  Meer bas nodig - sluit dan een subwoofer aan op de Sub Out-uitgang aan de achterkant van de Montana Sound Unit. De crossover-frequentie tussen de voorluidsprekers en de subwoofer kan worden aangepast in de Montana Sound Unit en voldoet aan de vereisten van Dolby Digital.

   
  ---

  AMPLIFIER

  Channels 2 - Left & Right
  Power 125W per channel
  Sound Resolution 24 bit / 48 kHz
  ---

  NETWORK

  Ethernet Yes
  WiFi 802.11g - 2.4 GHz
  Audio Streaming AirPlay & DLNA
  ---

  HDMI

  HDMI Version 1.4 - 1080p
  HDMI Features CEC & ARC
  Sound Format Dolby Digital & DTS
  ---

  CONNECTIONS

  Power 110V/230V
  Network Ethernet, WiFi
  USB 1 for iOS Dock, Phone Charging and Firmware update
  Digital 1 Coaxial, 1 Optical
  Analog 1 RCA (2V input), 1 minijack (1V input)
  HDMI 3 input, 1 output (TV)
  Radio FM & DAB antenna input
  Speaker 2 gold plated binding posts with banana plugin
  Subwoofer 1 RCA Subwoofer Output
  ---

  GENERAL

  Dimensions (W x H x D) 295 mm x 71.3 mm x 235 mm
  Weight 3.8 kg
  Chassis Material Steel with aluminium front
  Power - no sound 27 W
  Power - Standby <= 0.5 W
  Power - CEC Standby 14 W
  Power - Network on 18.5 W
  WiFi Antenna 2 external antennas
  ---

  ACCESSORIES

  Accessories Montana Sound Remote Control including 1 CR2032 battery, 2 WiFi Antennas, Power Cord, FM/DAB Antenna with 2 meter cable


   
 • Bijlagen
Heeft u een vraag over dit product? Stel ons uw vraag

Stel een vraag over dit product

Uw bericht is verstuurd.
Een of meer velden zijn niet of onjuist ingevuld.
Annuleren
Versturen