Vóór 16:00 besteld, morgen in huis!
Sinds 1990

Assortiment

Home / Wonen / Montana meubel kasten systeem TV & Sound luidspreker, speaker large set van 2

Montana meubel kasten systeem TV & Sound luidspreker, speaker large set van 2

  Lees meer..

Productnummer:
TV & Sound medium *6x*8
Verzendkosten:
‚ā¨¬†0,00
975,00
Bekijk het product in onze vestigingen!
Premium advies & service
Unieke speciaalzaak in design
Gratis inpakservice
Meer dan 30 jaar ervaring
 • Omschrijving
  Montana meubel kasten systeem TV & Sound luidspreker *4x*8, speaker large set van 2

  De grootste van de drie Montana van PointSource-luidspreker. Het speelt zowel luider als dieper dan de middelgrote luidspreker. Geschikt voor feestjes in woonkamers boven 50 m2. De bas is geoptimaliseerd om een ‚Äč‚Äčgoede stoot en knal te geven bij het kijken naar films. Een krachtige muziek- en filmluidspreker. Goed voor kamers waar muziek of tv kijken een hoofdfunctie heeft: grote woonkamer, tv-kamer en geweldige evenementen.
  Past in Montana meubelkasten 6 * 8.

  Bij aanschaf van een Montana unit en luidsprekers ontvangt u 15% korting op de luidsprekers.
  De prijs is inclusief 2 keer 3,0 meter snoer.

  De grote Montana by PointSource-luidspreker is ontwikkeld als een tweewegluidspreker bestaande uit een bas / middentoneneenheid en een hoge eenheid. Beide zijn ontworpen om een ‚Äč‚Äčhoge belastbaarheid en details te hebben om de grote luidspreker hoge geluidsdrukniveaus te laten produceren, maar toch een indrukwekkend geluidsbeeld. De drivers zijn speciaal gekoppeld om een ‚Äč‚Äčuniform en coherent geluidsbeeld te krijgen. De crossover is ontworpen met een cross-overfrequentie van 2400 Hz.

  De 8 inch bas / midrange driver maakt gebruik van een semi-geperst papier diafragma met papyrus geïmporteerd uit Egypte en het oppervlak is gecoat om ongewenste resonanties in de midrange te dempen. Een 46-mm lange slag spreekspoel wordt gebruikt om de hoge vermogensbehandeling te geven en een hoge uitslag bij lage frequenties te geven.

  De hoge eenheid maakt gebruik van een spreekspoel en een koepel met een diameter van 29 mm. De grote spreekspoel is nodig om het vermogen van de 8-in-driver te evenaren, want hoe groter de spoel, hoe meer vermogen een apparaat gewoonlijk aankan. Als u een koepeldiameter groter dan 25 mm gebruikt, betekent dit dat het met een traditioneel gevormde koepel uiteenvalt en resoneert in het bereik van hoorbare gehoorapparaten. Daarom is een innovatiever ontwerp van de dome gebruikt, waarbij de dome in het midden is bevestigd. Dit verplaatst de break-ups en resonanties in frequentie. Het resultaat is een tweeter die overeenkomt met het vermogen van de 8-inch terwijl een fenomenale hoge resolutie en natuurlijke bovenste middentonen en hoge tonen worden verkregen. Het is vooral hoorbaar op gitaar, percussie en andere snaarinstrumenten.

  Het kabinet

  De kast is gemaakt van 12 mm MDF. Foampads worden tussen de luidsprekerkast en het Montana-meubel geplaatst en hebben twee functies:

  1. Om mechanische ontkoppeling van de luidspreker van het meubilair te verzekeren.
  2. Om ongewenste resonanties in de kast te dempen, die normaal gesproken vervorming zouden genereren en daardoor een ongewenste kleuring van het geluid zou veroorzaken.

  De kast meet 402 mm x 320 mm x 245 mm en is geoptimaliseerd samen met de mechanische en akoestische parameters van de driver en met de basreflexpoort.

  De bassreflex-afstemfrequentie is afgestemd op 30 Hz om de basrespons op de lagere frequenties uit te breiden zonder de driver te overbelasten.

  Auto-bescherming van de besturingseenheid

  De treble-eenheid is uitgerust met een automatische zekering die de treble-eenheid bij overbelasting uitschakelt. Na 30 seconden afkoelen zal het weer inschakelen, waardoor schade aan de bestuurder wordt voorkomen.
   
  Frequency Range 28 - 30.000 Hz (+/- 10dB)
  Sensitivity 91.2 dB (2.83V/1m)
  Impedance 4 ohm
  Amplifier Size 60 W - 300 W
  Crossover frequency 2400 Hz
  Cabinet type Bass Reflex
  Port frequency 30 Hz
  Terminals Single Wire
  Dimensions H 402 mm x W 320 mm x D 245 mm
  Overload protection On treble unit   
 • Bijlagen
Heeft u een vraag over dit product? Stel ons uw vraag

Stel een vraag over dit product

Uw bericht is verstuurd.
Een of meer velden zijn niet of onjuist ingevuld.
Annuleren
Versturen