Sinds 1990
VĆ³Ć³r 16:00 besteld, morgen in huis!

Assortiment

Pagina's

Home / Wonen / Montana meubel kasten systeem TV & Sound luidspreker, speaker medium set van 2

Montana meubel kasten systeem TV & Sound luidspreker, speaker medium set van 2

Productnummer:
TV & Sound medium *4x*6
Verzendkosten:
ā‚¬Ā 0,00
750,00
Bekijk het product in onze vestigingen!
Premium advies & service
Unieke speciaalzaak in design
Gratis inpakservice
Meer dan 30 jaar ervaring
 • Omschrijving
  Montana meubel kasten systeem TV & Sound luidspreker *4x*6, speaker medium set van 2

  Een goede luidspreker voor het luisteren naar muziek die geintegreerd is in uw Montana meubel. Door de integratie van de luidsprekers in het meubel zijn de luidsprekers, kabels en randapparatuur op een fraaie manier opgeborgen zonder dat dit afdoet aan de kwalitiet.
  De bas is geoptimaliseerd voor muziek luisteren en het geluid vult de kamer mooi. Een krachtige muziekspeaker. Het speelt harder dan de kleine Montana by PointSource-luidspreker en het kan hard genoeg spelen om een ā€‹ā€‹feestje te geven in normale huiskamers tot 50 m2. Goed voor kamers waar muziek of tv kijken een hoofdfunctie heeft - Tienerkamers, woonkamer, muziekkamer. Past in Montana meubelkasten 4 * 6.

  Bij aanschaf van een Montana unit en luidsprekers ontvangt u 15% korting op de luidsprekers.
  De prijs is inclusief 2 keer 3,0 meter snoer.

  De middelgrote Montana by PointSource-luidspreker is ontwikkeld als een tweeweg-luidspreker.
  De tweeter heeft een diameter van 25 mm. Door een dome van 25 mm te gebruiken, is het mogelijk om de frequenties te reproduceren tot de hoogste hoorbare frequentie zonder opsplitsingsmodi in de dome, wat betekent dat het materiaal resoneert. De krachtoverbrenging van de 25 mm spreekspoel past bij het vermogen van de 6½ inch bas / midrange driver.
  De 6½ inch bas / midrange driver gebruikt een speciaal papiermengsel voor het diafragma. Het is hard geperst papier waar vezels uit de vrucht Kapok, die afkomstig is van de Kapok-bomen in Azië, wordt toegevoegd. De vezels zorgen voor een verhoogde sterkte in het membraan en helpen de 6½-inch bas / midrange-driver een natuurlijker middengebied te laten spelen, wat een betere integratie met de tweeter oplevert.
  De twee drivers zijn speciaal gekoppeld om een ā€‹ā€‹uniform en coherent geluidsbeeld te krijgen en het crossover-filter is zorgvuldig ontworpen met een cross-overfrequentie van 2800 Hz om het beste uit de twee drivers te halen.

  Het Montana meubel:

  De kast is gemaakt van 12 mm MDF. Schuimkussens worden tussen de luidsprekerkast en het Montana-meubel geplaatst en hebben twee functies:

  1. Om mechanische ontkoppeling van de luidspreker van het meubilair te verzekeren.
  2. Om ongewenste resonanties in de kast te dempen, die normaal gesproken vervorming zouden genereren en daardoor een ongewenste kleuring van het geluid zou veroorzaken.

  De kast meet 288 mm x 206 mm x 245 mm en is geoptimaliseerd samen met de mechanische en akoestische parameters van de driver en met de basreflexpoort.

  De bassreflex-afstemfrequentie is afgestemd op 48 Hz om de basrespons op de lagere frequenties uit te breiden zonder de driver te overbelasten.
  Auto-bescherming van de besturingseenheid
  De treble-eenheid is uitgerust met een automatische zekering die de treble-eenheid bij overbelasting uitschakelt. Na 30 seconden afkoelen zal het weer inschakelen, waardoor schade aan de aanstaring wordt voorkomen.
   
  Frequency Range 45 - 35.000 Hz (+/- 10dB)
  Sensitivity 88.5 dB (2.83V/1m)
  Impedance 4 ohm
  Amplifier Size 40 W - 120 W
  Crossover frequency 2800 Hz
  Cabinet type Bass Reflex
  Port frequency 48 Hz
  Terminals Single Wire
  Dimensions H 288 mm x W 206 mm x D 245 mm
  Overload protection On treble unit


   
 • Bijlagen
Heeft u een vraag over dit product? Stel ons uw vraag

Stel een vraag over dit product

Uw bericht is verstuurd.
Een of meer velden zijn niet of onjuist ingevuld.
Annuleren
Versturen