Vóór 16:00 besteld, morgen in huis!
Sinds 1990

Assortiment

Home / Wonen / Montana meubel kasten systeem TV & Sound luidspreker, speaker small set van 2

Montana meubel kasten systeem TV & Sound luidspreker, speaker small set van 2

  Lees meer..

Productnummer:
TV & Sound medium *2x*4
Verzendkosten:
‚ā¨¬†0,00
399,00
Bekijk het product in onze vestigingen!
Premium advies & service
Unieke speciaalzaak in design
Gratis inpakservice
Meer dan 30 jaar ervaring
 • Omschrijving
  Montana meubel kasten systeem TV & Sound luidspreker *2x*4, speaker small set van 2

  De kleinste Montana by PointSource-luidspreker, die optimaal is, wanneer een klein HiFi-systeem gewenst is terwijl het geluid nog steeds goed is. De bas is erg goed in vergelijking met de grootte, maar hij speelt niet zoveel bas als de andere twee Montana by PointSource-luidsprekers. Een compromis tussen het krijgen van de diepe bas en het hebben van kleine luidsprekers. Ze zijn goed voor plaatsen waar u naar achtergrondmuziek luistert en / of een beter en duidelijker geluid op uw tv wilt krijgen. Keuken, kantoor, kinderkamer en kleine woonkamers waar tv en muziek niet de belangrijkste functie van de kamer zijn.
  Past in Montana meubelkasten 2 * 4

  Bij aanschaf van een Montana unit en luidsprekers ontvangt u 15% korting op de luidsprekers.
  De prijs is inclusief 2 keer 3,0 meter snoer.

  De kleine Montana-luidspreker is ontwikkeld als een luidspreker met volledig bereik, wat betekent dat zowel bass als treble in één eenheid worden gecombineerd.

  De grootste uitdaging voor een kleine full-range luidspreker is om veel lucht naar de lagere frequenties te kunnen verplaatsen, terwijl je nog steeds stemmen en instrumenten op een natuurlijke manier kunt reproduceren en een goed perspectief kunt geven. Vanwege het kleine diafragmagebied moet het een hoge uitslag hebben om de bas weer te geven. Het vereist daarom een ‚Äč‚Äčvolledig geoptimaliseerd stuurprogramma met volledig bereik om de vervorming laag te houden en ervoor te zorgen dat alle frequenties met precisie en een goede resolutie worden gereproduceerd.

  De ontwikkelde 2½-inch full-range driver in de Small Montana-luidspreker behoort tot de beste ter wereld. Het heeft een goede dekking en verspreidt het geluid goed in de kamer. Dit betekent dat je niet precies tussen de luidsprekers hoeft te zitten om een ‚Äč‚Äčovertuigend stereoperspectief te krijgen.

  Alle onderdelen zijn grondig geselecteerd en geoptimaliseerd om een ‚Äč‚Äčheldere, heldere en gedetailleerde geluidsweergave te geven en tegelijkertijd een groot geluidsbeeld te creëren in verhouding tot het kleine formaat van de luidspreker. Tijdens het ontwikkelingsproces is er veel aandacht geweest voor ontwerp- en luistertests waarbij techniek en luisterervaring samenkomen om een ‚Äč‚Äčluidspreker te creëren waarbij de uitspraak 'groot geluid van kleine luidsprekers' een nieuw hoogtepunt heeft bereikt.

  Het kabinet

  De kast is gemaakt van 12 mm MDF. Foampads worden tussen de luidsprekerkast en het Montana meubilair geplaatst en hebben twee functies:

  1. Om mechanische ontkoppeling van de luidspreker van het meubilair te verzekeren.
  2. Om ongewenste resonanties in de kast te dempen, die normaal gesproken vervorming zouden genereren en daardoor een ongewenste kleuring van het geluid zou veroorzaken.

  De kleine behuizing meet 174 mm x 92 mm x 145 mm en is geoptimaliseerd in combinatie met de mechanische en akoestische parameters van de driver en de basreflexpoort.

  De bassreflex-afstemfrequentie is zorgvuldig afgesteld op 105 Hz om de basrespons op de lagere frequenties uit te breiden zonder de driver te overbelasten.

  Auto-bescherming van de besturingseenheid

  De luidspreker is uitgerust met een hoogdoorlaatfilter met een afsnijfrequentie van 90 Hz en een automatische zekering die de luidspreker bij overbelasting uitschakelt en na 30 seconden weer inschakelt. Gecombineerd beschermen ze de luidspreker tegen uitgebreide overbelasting, wat tot schade aan de luidspreker zou kunnen leiden.
   
  Frequency Range 80 - 20.000 Hz (+/- 10dB)
  Sensitivity 82.5 dB (2.83V/1m)
  Impedance 8 ohm
  Amplifier Size 30 W - 100 W
  Crossover frequency 1st order high pass filter @ 90 Hz
  Cabinet type Bass Reflex
  Port frequency 105 Hz
  Terminals Single Wire
  Dimensions H 174 mm x W 92 mm D 145 mm
  Overload protection Yes   
 • Bijlagen
Heeft u een vraag over dit product? Stel ons uw vraag

Stel een vraag over dit product

Uw bericht is verstuurd.
Een of meer velden zijn niet of onjuist ingevuld.
Annuleren
Versturen