Filter

close
0
Onbeperkt

Nieuwe collectie horloges van Rolf Cremer

Hieronder vindt u de nieuwste collectie horloges van Rolf Cremer. Wij hebben ons assortiment van de horloges zorgvuldig samengesteld voor u. Bij De Blaker exclusief zijn de Rolf Cremer horloges online in de webshop en in de twee fysieke winkels in Hengelo en Enschede verkrijgbaar.

 

Wat onderscheidt Rolf Cremer-horloges

Rolf Cremer-horloges dragen een speciale en unieke signatuur in termen van hun ontwerpvocabulaire en kleurenschema. Het ontwerp is discreet, tijdloos en geen slaaf van mode: rechtlijnig, functioneel en minimalistisch. Deze stilistische elementen van uitgesproken Scandinavisch design worden gecombineerd met kleurrijke en ook speelse elementen. De klassieke kleuren van het horloge zijn zwart en rood, aangevuld met een zelfbewuste selectie eigentijdse kleuren als eerbetoon aan de tijdgeest. Het modellenassortiment is zeer breed - van minimalistisch tot tijdloos elegant, tot en met krachtig en experimenteel.Weergave:
 


Bezig met laden...
  • local_shipping Levering binnen 1-2 dagen
  • access_time Altijd beschikbaar (24/7)
  • thumb_up Online veilig & snel betalen
  • local_shipping Levering binnen 1-2 dagen
  • access_time Altijd beschikbaar (24/7)
  • thumb_up Online veilig & snel betalen

Individualiteit

Ten behoeve van de individualiteit worden de horloges in kleine hoeveelheden vervaardigd. Nieuwe ontwerpen worden twee tot drie keer per jaar uitgebracht.

 

Verzamelobjecten

Tegenwoordig zijn horloges van het merk "Rolf Cremer" gewilde verzamelobjecten geworden. Sommige ontwerpmodellen worden al beschouwd als moderne klassiekers. Onder hen is bijvoorbeeld het TURN-model. Zoals bij alle modelbereiken is de naam een ​​verwijzing naar een ontwerpverklaring, in dit geval naar de dynamisch-asymmetrische behuizing. Het horloge wordt gepresenteerd aan de drager in de juiste gezichtshoek. Er zijn maximaal 15 verschillende varianten voor elk model.

 

Kwaliteit in detail

Onze horloges zijn vervaardigd volgens de hoogste kwaliteitsnormen. Hun mechanismen komen uit Ronda en Miyota. De omhulsels zijn uitsluitend gemaakt van roestvrij staal of titanium. Deze materialen hebben hypoallergene eigenschappen; ze worden zelfs gebruikt op het gebied van geneeskunde.

 

Het groottespectrum van onze horloges varieert van "minimaal" (bijv. De RUNNING POINT-reeks) tot "jumbo-formaat" (bijvoorbeeld onze GENT 50 met een diameter van ongeveer 50 millimeter).

 

Vervangende polsbandjes (die afhankelijk van het model zijn gemaakt van leer, siliconen of metaal) kunnen tot ten minste vijf jaar na de vervaardiging van het horloge worden gekocht.| Meer

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.