Sinds 1990
EXCLUSIEF SCANDINAVISCH DESIGN

Assortiment

Pagina's

Home/ Wonen/ Afrikaanse Sierkussens

Afrikaanse Sierkussens

Afrikaanse-Sierkussens
Op zoek naar Afrikaanse kussens met zeefdruk? Wij hebben een groot assortiment sierkussens met Afrikaanse printen. Deze luxe kussens uit Afrika hebben een sierlijk motief en de stof is volledig Afrikaans. De sierkussens komen uit Zimbabwe en zijn met de hand bedrukt middels zeefdruk. De Afrikaanse kussens sieren bijvoorbeeld de bank en de woonkamer.
Binnenkort beschikbaar!LUXE SIERKUSSENS UIT AFRIKA BIJ DE BLAKER

Welkom in de wereld van gezellige Afrikaanse sierkussens. In ons assortiment vindt u een groot aantal kussens met Afrikaanse prints en motieven. De luxe kussens worden met de hand gemaakt in Zimbabwe, een land in Afrika waarbij 100% lokaal gegroeid katoen voor de stof van de kussens wordt gebruikt. Wij staan in direct contact met de makers van deze kussens van Afrikaanse stof, waardoor wij eerlijke handel garanderen!

AFRIKAANSE ZEEFDRUK

De Afrikaanse print wordt middels authentieke zeefdruk aangebracht. Eerst wordt de basiskleur van het luxe sierkussen gezeefdrukt. Deze basiskleur is soms een regenboog aan verschillende kleuren en soms een effen kleur. Vervolgens wordt het patroon, zoals die van de olifanten middels zeefdruk op het kussen van Afrikaanse stof geprint. 

AFRIKAANSE KUSSENHOEZEN EN BINNENKUSSEN

Bestelt u het kussen met Afrikaanse print met binnenkussen, dan zorgen wij ervoor dat u het luxe sierkussen inclusief binnenkussen compleet binnenkrijgt, zodat u niet meer hoeft te zorgen voor een eigen binnenkussen. Kortom, wij kunnen u de zorgen ontnemen voor het zelf op zoek gaan naar een passend binnenkussen, doordat wij een grote voorraad aan kussenhoezen en binnenkussens hebben. Het binnenkussen blijft op de plek door de fraaie knopen die met stof bekleed zijn. Dit maakt de luxe ervaring die de Afrikaanse kussens u geven compleet.

SIERKUSSENS, HANDGEMAAKT IN ZIMBABWE

De luxe sierkussens uit Afrika worden met de hand gemaakt bij een klein bedrijf in Zimbabwe waar nog echt aandacht is voor het vak van zeefdruk. De luxe kussens worden namelijk op authentieke manier gezeefdrukt. Hiervoor worden pigmenten gemengd en in banen aangebracht, waardoor een Afrikaanse regenboog print ontstaat. De motieven die volgen zijn bedacht en met de hand getekend door de oprichtster van het Zimbabwaanse bedrijf dat de kussens maakt. Het oog voor detail voor deze Afrikaanse kussens stopt nog steeds niet, aangezien de kwaliteit van de kussens wordt afgewerkt met contrasterende biesjes.