Filter

close
0
Onbeperkt

Oleana kleding collectie

Oleana vesten, sjaals en polswarmers, bestaande uit lange- en korte vesten met fraaie dessins en kleurstellingen. De Scandinavische design kleding van Oleana wordt gemaakt in Noorwegen van natuurlijke stof vezels zoals wol, alpaca, zijde en linnen. In de kleding collectie van Oleana wordt het gebruik van verantwoorde grondstoffen ecologisch gestimuleerd. Natuurlijke vezels zoals wol, zijde, alpaca en linnen zijn goede keuzes voor het milieu. De 'wegwerp'-levensstijl is een groot milieuprobleem en de kledingindustrie heeft hier een grote rol in. De kosten van goedkope kleding komen ten koste van anderen elders. Daarom wil Oleana een levensstijl van minder maar fijnere dingen inspireren.


Gratis verzending en binnen 1-2 dagen geleverd!
Weergave:
  1 / 3  Bezig met laden...
  • local_shipping Levering binnen 1-2 dagen
  • access_time Altijd beschikbaar (24/7)
  • thumb_up Online veilig & snel betalen
  • local_shipping Levering binnen 1-2 dagen
  • access_time Altijd beschikbaar (24/7)
  • thumb_up Online veilig & snel betalen
   1  2 3  

Kijk op kwaliteit van Oleana

Oleana maakt haar kleding onder goede fair made arbeidsomstandigheden. De keuze voor stoffen als wol, alpaca en zijde is gemaakt vanwege de superieure kwaliteit en de goede milieurkwesties. De Fair Made-filosofie geeft richting aan alles wat ze doen bij Oleana. Van de mensen die Oleana in dienst heeft, de kunstnijverheid die ze behouden, de materialen dat het kleding merk gebruikt, de kopers, de leveranciers en de klant. Voor optimale kwaliteit van de kleding, vesten en handwarmers / polswarmers ondergaan de kleding stukken vele productieprocessen waar bekwame handen en ogen van experts zorgen voor de constante, fijne kwaliteit.


Ontstaan Oleana

Oleana is een familiebedrijf dat in 1992 is opgericht door Signe Aarhus, Hildegunn Møster en Kolbjørn Valestrand, met het doel nieuwe banen te creëren in de Noorse textielindustrie. Het grootste deel van de productie van West-Europa was in die tijd verhuisd naar landen met veel goedkopere arbeidskrachten. Oleana wilde bewijzen dat het mogelijk is om in te gaan tegen het mainstream-bedrijfsmodel door in mensen te geloven en geweldige producten in eigen land te maken.
Noorwegen heeft een lange en rijke traditie van textielproductie en geruit breiwerk in wol. Het is belangrijk voor Oleana om de productie in Noorwegen te houden, met behoud van tradities en knowhow. De eigenaren blijven zich inzetten om producten te leveren waar ze volledige controle over hebben, vanaf de oorsprong van de gebruikte materialen tot en met het productieproces.

Eigenschappen Oleana

Land van herkomst: Noorwegen

Ontwerpers: Oleana

Eigenschap: Unieke en eigentijdse ontwerpen

Seizoen: winter en zomer collecties

Waar te koop: De Blaker exclusief in Hengelo en Enschede en webshop De Blaker

 | Meer

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.