Filter

close
0
Onbeperkt

Jalfe is volgend voorjaar weer van de partij met heerlijk dragende kleding.

Jalfe

Het Deense merk dat zich sinds 2008 richt op het maken van duurzame- en biologische kleding. Het design van de kleding is duidelijk Scandinavisch, vanwege de rustige stijl en warme kleuren. Hierdoor blijven de kledingstukken jaren mooi. In de kleding collectie hebben kleurrijke wij jurkjes, vesten en T-shirts voor dames, allemaal met verschillende mouwlengtes, effen of streepjes en kleuren. De kleding draagt erg fijn, omdat u weet dat het kledingstuk dat u draagt helemaal biologisch is gemaakt. Bekijk de kledingstukken hieronder!Weergave:
 

Biologische grondstoffen kleding

Jalfe werkt met gecertificeerd biologisch 100% organisch katoen, want bij het kweekproces van de katoen wordt geen gebruik gemaakt van synthetische stoffen. Combinatie van dit katoen en 100% merino wol voor de jurken en shirts, zorgt ervoor dat de drager, u, de kleding van Jalfe heerlijk zonder zorgen kunt dragen. Daarnaast wordt de biologische katoen in Denemarken gewoven, waarna de kledingstukken in Noord Europa in elkaar gezet. Jalfe zorgt ervoor dat iedereen die betrokken is bij het maakproces van de mooie kleding een eerlijk loon krijgt.


Merk filosofie

Het gebruiken van mooie materialen en prachtige kleuren van de hoogste kwaliteit en stijl, zorgt ervoor dat Jalfe zich met recht een Scandinavisch merk mag noemen.

Hoofdpunten Jalfe

De focus van Jalfe ligt op de volgende punten:

  • Natuurlijke- en organische kleding
  • Deens design in kleurrijke noorse style
  • Comfortabele kleding
  • Verantwoorde productie in Noord Europa| Meer

Geen producten
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.