Filter

close
0
Onbeperkt

Christian Bitz - ontwikkelaar van servies voor op tafel

Christian Bitz kan "servies-ontwikkelaar" toevoegen aan zijn al uitgebreide CV. Met een mooie serie borden, kommen, schalen, mokken en glas presenteert hij zijn nieuwe doel. In het ontwikkelingsproces heeft Bitz zijn uitgangspunt genomen in de kennis over gezondheid die hij als onderzoeker heeft verworven. In het ontwikkelingsproces van het servies heeft hij geprofiteerd van de structuren en de kleuren van verschillende materialen en heeft hij een ontwerp gemaakt dat het gemakkelijker maakt om de porties onder controle te krijgen. Het idee is dat het leuker en gemakkelijker moet zijn om gezond te zijn in het dagelijks leven!


Kwaliteit Bitz servies

Met de kwaliteit van het Bitz servies kunt u er verzekerd van zijn dat uw favoriete serviesstuk heel lang meegaat. Dit mede doordat het servies van hoogwaardig keramiek of glas is gemaakt en dat het hierdoor vaatwasbestendig is. De visie van Christian Bitz, die de ontwerper is van het servies uit Denemarken, is om servies op de markt te brengen dat net even anders is dan elk ander servies. De kleuren van de schalen, borden, mokken en kommen zijn bijvoorbeeld uitgevoerd in een bepaalde maat en kleur die past bij eten, waardoor het eten die 'extra touch' krijgt.
 

Grote collectie en gratis verzending binnen 1-2 dagen!Weergave:
  1 / 4  Bezig met laden...
  • local_shipping Levering binnen 1-2 dagen
  • access_time Altijd beschikbaar (24/7)
  • thumb_up Online veilig & snel betalen
  • local_shipping Levering binnen 1-2 dagen
  • access_time Altijd beschikbaar (24/7)
  • thumb_up Online veilig & snel betalen
   1  2 3 4  

Bitz servies en gezondheid

Christian Bitz is een gezondheidslezer met het duidelijke doel om Denemarken en de rest van de wereld gezonder te maken. Gezondheid moet gebaseerd zijn op solide wetenschap en moet goed voelen voor het individu. Bitz is erin geslaagd om de gezondheidsgolf in een realistische richting te trekken, waardoor het mogelijk is om gezonder te leven. Dit bestaat met name uit het goed laten voelen om gezond te eten van het servies van Christian Bitz, de borden zijn bijvoorbeeld van een bepaald formaat, zodat men gezonde porties binnenkrijgt. De kleuren van het Scandinavische keramiek servies uit Denemarken zijn daarnaast afgestemd op het soort voedsel dat gegeten wordt. Op deze manieren is men zich bewust van het eten, wat een positief effect geeft op de gezondheid van de mens.


Missie Bitz

Christian Bitz heeft een missie: om Denemarken en de rest van de wereld op een realistische manier gezonder te maken. Gezondheid zou moeten smaken en geweldig moeten voelen en zou niet gebaseerd moeten zijn op hocus-pocus en schuldgevoelens. Kort gezegd, het gaat erom dat de Denen een beetje gezonder willen leven en dat gevoel wil Bitz met haar servies naar Nederland brengen.

 

Onderzoeker

Christian Bitz heeft een Master of Science degree in Humane Voeding en is onderzoeksleider bij Herlev en Gentofte Hospitals, waar hij betrokken is bij verschillende onderzoeksprojecten en de ontwikkeling van betere patiëntenmaaltijden.

Bitz was gastheer en expert op veel tv-programma's, waaronder "het grootste dieet van Denemarken" op Deense TV2, met meer dan 150.000 deelnemers. Hij heeft het wekelijkse DR1-consumentenprogramma "Madmagasinet Bitz & Frisk." Gehost.

 

Over de auteur

Bitz is de auteur van 8 best verkochte boeken in Denemarken en daarbuiten.

Op de Facebook-pagina heeft CHRISTIAN BITZ dagelijks inspirerende adviezen, recepten en antwoorden op vragen van meer dan 110.000 fans.

 

Spreker

Bitz is een van de meest populaire keynote speakers van Denemarken en brengt zijn kennis over gezondheid en voeding enthousiast over op een leuke manier die iedereen kan begrijpen en gebruiken in zijn dagelijks leven.
 

Eigenschappen Bitz servies

Land van herkomst: Denemarken
Ontwerper: Christian Bitz
Eigenschappen: keramiek of glas, vaatwasbestendig
Waar te koop: De Blaker exclusief in Hengelo en Enschede en in de webshop De Blaker| Meer

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.