Vóór 16:00 besteld, morgen in huis!
Sinds 1990

Assortiment

De Blaker exclusief, sinds 1990

 

Welkom in de webwinkel van De Blaker exclusief. Een groot deel van de producten die wij in onze winkel in Hengelo verkopen kunt u ook gemakkelijk en comfortabel on-line bestellen. De on-line verkoop neemt een steeds grotere vorm aan maar wij vinden het ook heel belangrijk dat er ook persoonlijk contact is. Dit kan bij ons in de winkel waar wij u goed kunnen adviseren.

 

De Blaker exclusief is gespecialiseerd in met name Scandinavisch design in het hart van Twente met een vestiging in Hengelo en bestaat al ruim 30 jaar. Met kwaliteit, duurzaamheid en service hoog in het vaandel hanteren wij een persoonlijke benadering waarbij wij klanten adviseren.

 

Wij hebben er voor gekozen om onze website/webshop een dubbele functie mee te geven. Er kan uiteraard on-line besteld worden maar wij gebruiken onze website ook als de catalogus van onze winkel. U kunt zich alvast oriënteren of ideeën opdoen, waarna u vervolgens gericht in de winkel uw aankopen kunt doen. Via onze nieuwsbrieven via de e-mail brengen wij u met regelmaat op de hoogte van nieuwe producten, opruiming en ander nieuws.

 

Onze specialiteit ligt in de verkoop van mooie exclusieve merken die design en uniciteit hoog in het vaandel hebben. Wij voeren een breed assortiment, hierbij moet u denken aan kleding, sieraden, horloges, lederwaren, woonaccessoires, verlichting. Wij zijn altijd op zoek naar de mooie maar ook bijzondere merken die kwaliteit en design als uitgangspunt hebben. Onze kleding komt vaak van Scandinavische merken en staan mede bekend om hun mooie kleuren en dessins. De sieraden en horloges vinden hun herkomst met name uit Denemarken, Duitsland, Zwitserland, Spanje maar ook uit Nederland. Eigentijds, kleurrijk en onderscheidend. De overige merken kunnen uit heel Europa komen. Kwaliteit, design, kleurrijk en onderscheidend is voor ons altijd een belangrijk uitgangspunt.

 

De Blaker exclusief is gevestigd in Hengelo aan de Brinkstraat 16A op de Markt en is onze vestiging gespecialiseerd in kleding, sieraden, horloges, meubelen, woonaccessoires. Wij zijn officiele dealer van alle merken die wij voeren. 

 

Stel een vraag over dit product

Uw bericht is verstuurd.
Een of meer velden zijn niet of onjuist ingevuld.
Annuleren
Versturen