Filter

close
0
Onbeperkt

Lexon design

Eenvoudig alledaags vernuftig design en vernieuwende ontwerpen uit Frankrijk verwerkt in de producten van Lexon. Zoals de mini speaker of de flip wekker. Met vele designers werken ze samen om de producten te ontwerpen.

 

Geschiedenis Lexon

Alles verandert terwijl alles hetzelfde blijft. "Een paradox die in de loop van de tijd moet worden bewezen voordat een merk er ernstig aanspraak op kan maken. Een concept dat tegelijkertijd wijsheid en de opwinding van het onbekende uitstraalt. Gevestigd als een klassieker, maar nog steeds niet gedefinieerd. In 2016 markeert Lexon 25 jaar ontwerp. Een periode waarin het trouw gebleven is aan zijn grondleggende ethos. Dus je zou kunnen zeggen dat er niets is veranderd. De opwinding van het creëren van iets nieuws is een constante gebleven die, omgekeerd, betekent dat niets hetzelfde is gebleven. Onze passie voor nieuwe producten rust nooit en drijft voortdurend alles wat we doen. Tot het punt dat elk seizoen, met elke nieuwe getalenteerde ontwerper die is aangetroffen en met elke nieuwe innovatie die is ontdekt, we een kans ervaren om vooroordelen opnieuw te verstoren.Weergave:
  1 / 2  Bezig met laden...
  • local_shipping Levering binnen 1-2 dagen
  • access_time Altijd beschikbaar (24/7)
  • thumb_up Online veilig & snel betalen
  • local_shipping Levering binnen 1-2 dagen
  • access_time Altijd beschikbaar (24/7)
  • thumb_up Online veilig & snel betalen
   1  2  

Inspiratie Lexon

Van het identificeren van functies en behoeften tot het vervullen van de verlangens die naar voren komen uit vers ontwikkelde omgevingen, dit zijn allemaal gelegenheden om de wensen van anderen te volgen zoals we dat van onszelf zouden doen. Design is onze meest accurate manier om nederig te zijn, maar vertaalt deze met plezier in het leven dat we voorzien waarin elke dag vooruitgang wordt gevierd. Het punt waar de aanwezigheid van het moment samenkomt met projectie in de toekomst is een symbool voor ons professionele zijn. En de inspiratie voor al ons werk.
 

Kenmerken Lexon wekkers en mini speakers

Land van herkomst designs: Frankrijk
Eigenschap: innovatief design in alledaagse producten
Materiaal: aluminium, ABS, rubber
Waar te koop: De Blaker exclusief in Hengelo en Enschede en in de webshop| Meer

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.