Filter

close
0
Onbeperkt

LINDFORM ®, Zweeds ontwerp

Duurzaamheid, kwaliteit en vakmanschap zijn drie sleutelwoorden in het werk van Lindform. Haar ontwerpen zijn geïnspireerd op de Scandinavische natuur met zijn organische tinten en eenvoudige vormen, gekozen om harmonie te geven aan de kamer, maar ook als een interessante blikvanger. De verzameling van Lindform bevat ook invloeden uit Japan, waarvan de minimalistische stijl goed samengaat met Scandinavische vormgeving.

 

Ontstaan LINDFORM ®

Lindform is een Zweeds familiebedrijf dat in 2007 op kleine schaal is gestart. Sindsdien is het uitgegroeid tot een merk dat synoniem is aan Scandinavisch design en kwaliteit. Vazen van Lindform zijn hieronder te vinden.
 

Keramische vazen

Een milieuvriendelijke productie met goede arbeidsomstandigheden is een belangrijk onderdeel van Lindform's keuze voor samenwerkingspartners. De producten zijn handgemaakt van hoge kwaliteit en elk stuk is uniek op zich. Ontwerp, patroon en kleur kunnen daarom variëren. De producten zijn gemaakt van loodvrije klei. Klei is een poreus materiaal. Hierom raadt Lindform gebruikers / klanten aan extra voorzichtig te zijn bij het plaatsen van een product op een oppervlak dat gevoelig is voor vocht. We raden u aan de producten met de hand te wassen met een mild reinigingsmiddel. Gebruik nooit staalwol om te reinigen. Niet in de wasmachine wassen.

 

Zweeds ontwerp

Gemaakt in: Thailand en PortugalWeergave:
 


Bezig met laden...
  • local_shipping Levering binnen 1-2 dagen
  • access_time Altijd beschikbaar (24/7)
  • thumb_up Online veilig & snel betalen

Oprichter LINDFORM ®

“Ergens in het midden van het leven, besloot ik om mijn interesse in kleur en design een kans te geven. 
Het idee van Lindform kwam voort uit een moment dat ik samen met mijn familie stenen pakken kiezen op een prachtig strand.
Overal waar je keek, was iets dat ik mee naar huis wilde nemen naar de glazen pot thuis waar de kostbare dingen samenkwamen. “

MARITA LINDHOLM, OPRICHTER| Meer

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.