Filter

close
0
Onbeperkt

Montana modulair kastensysteem

De meubels van Montana furniture zijn prachtig vormgegeven met een Scandinavisch design. De meubels hebben hierdoor een eigen look die erg modern is. Daarnaast zijn de Montana meubels in veel kleuren te bestellen, waardoor uw kleur er altijd bij zit. De meubels van Montana zijn gemaakt van een hoge kwaliteit hout en bevestigingsmateriaal, waardoor u jarenlang plezier zal hebben van het meubel. De ophangsystemen zijn ingenieus bedacht, zodat ze niet zichtbaar zijn óf dat ze juist heel mooi zijn vormgegeven, waardoor het een onderdeel van het meubel wordt. Kortom u zult lang en veel plezier beleven van de meubels van Montana.

De kasten van Montana kunnen oneindig worden uitgebreid en op verschillende manieren. Of het nu gaat om een op maat gemaakte kast of een standaard unit een TV-meubel, boekenkast of iets voor in de gang, u kunt het bestellen bij De Blaker exclusief. Bekijk de soorten meubels in de categoriën hieronder.

Mocht u vragen hebben over een product, neemt u dan vooral contact met ons op.


Weergave:
  1 / 3  Bezig met laden...
  • local_shipping Levering binnen 1-2 dagen
  • access_time Altijd beschikbaar (24/7)
  • thumb_up Online veilig & snel betalen
  • local_shipping Levering binnen 1-2 dagen
  • access_time Altijd beschikbaar (24/7)
  • thumb_up Online veilig & snel betalen
   1  2 3  

In onze showroom van De Blaker exclusief in Enschede hebben wij diverse opstellingen van de Montana meubelen staan en kunt u goed worden geadviseerd. U bent van harte welkom om de verschillende mogelijkheden van de Montana collectie te bekijken. Wilt u advies op maat, dan is het verstandig om een afspraak te maken, zodat wij samen met u, uw ideale Montana meubel met behulp van het Montana tekenprogramma kunnen samenstellen.

Indien gewenst, kunnen wij de meubelen van Montana installeren maar het is ook geheel mogelijk om zelf de kasten op te bouwen. Hierbij is alles mogelijk en kunnen wij u ontzorgen. Denk bijvoorbeeld aan advies rondom het aansluiten van apparatuur in het TV-meubel van Montana. Hierin wordt alle apparatuur achter een geperforeerde klep geplaatst waarbij u de apparatuur gewoon kunt bedienen met de originele afstandbediening.

Algemene informatie over de meubelen van Montana is verkrijgbaar via de volgende link.

U bent van harte welkom in onze showroom van Montana kastensysteem bij De Blaker exclusief in Enschede.| Meer

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.