Montana modulair kastensysteem

De kasten van Montana zijn uit te breiden met vele mogelijkheden. Bekijk ze hieronder in de categoriën.
Of het nu gaat om een op maat gemaakte kast of een standaard unit een TV-meubel, boekenkast of iets voor in de gang, u kunt het bestellen bij De Blaker exclusief.

Mocht u vragen hebben over een product, neemt u dan vooral contact met ons op.

In onze showroom van De Blaker exclusief in Enschede hebben wij diverse opstellingen van de Montana meubelen staan en kunt u goed worden geadviseerd. U bent van harte welkom om de verschillende mogelijkheden van de Montana collectie te bekijken. Wilt u advies op maat, dan is het verstandig om een afspraak te maken, zodat wij samen met u, uw ideale meubel met behulp van het Montana tekenprogramma kunnen samenstellen.

Indien gewenst, kunnen wij de meubelen van Montana installeren maar het is ook geheel mogelijk om zelf de kasten op te bouwen. Hierbij is alles mogelijk en kunnen wij u ontzorgen. Denk bijvoorbeeld aan advies rondom het aansluiten van apparatuur in het TV-meubel van Montana. Hierin wordt alle apparatuur achter een geperforeerde klep geplaatst waarbij u de apparatuur gewoon kunt bedienen met de originele afstandbediening.

Algemene informatie over de meubelen van Montana is verkrijgbaar via de volgende link.

U bent van harte welkom in onze showroom van Montana kastensysteem bij De Blaker exclusief in Enschede.
 


Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.