Filter

close
0
Onbeperkt

Oska is volgend voorjaar weer van de partij met heerlijk dragende eigentijdse kleding.

OSKA kleding en de mens

Volgens Oska is het erg belangrijk dat de persoonlijkheid van een vrouw en de kleding die zij draagt elkaar versterken. Met deze eis houden de ontwerpers van Oska ook rekening. Dit doen ze bijvoorbeeld door gebruik te maken van de juiste kwalitatieve materialen, waardoor een onopvallende en unieke look wordt gecreëerd. 
Kleding van Oska die u draagt zorgt er voor dat u zich goed kunt voelen, wat komt door de flexibele en comfortabele pasvormen die worden gecreëerd. Dit heeft als gevolg dat u de vrijheid heeft om te bewegen en dat de kleding en de drager er natuurlijk, maar ook authentiek uitzien.Weergave:
 

Ontwerp kledingcollectie

Het ontwerp van de verschillende kledingstukken is enigszins gebaseerd op trends, maar ook de eigen designtaal wordt behouden. Dit zorgt ervoor dat u Oska kleding op verschillende manieren kunt combineren. Dus uw favoriete broek met uw favoriete blouse, maar ook met uw favoriete shirt. Dit zorgt ervoor dat een onmiskenbare look wordt gerealiseerd.
 

Damescollectie

De damescollectie van De Blaker exclusief bestaat uit broeken, shirts, jurk, sjaals en blouses. Door een bepaalde materiaalkeuze te hanteren, vallen opvallende details, zoals knopen, kragen en vormen op, waardoor een sensueel en exclusief geheel wordt bereikt.


Gekookte wol

Als voornaamste stof in de kleding van Oska wordt gekookte wol gebruikt dat een natuurlijk product is. Het enige dat nodig is om de wol aan de eisen te laten voldoen is water en een beetje zeep. Het voordeel van deze wol is dat het tot een derde van zijn eigen gewicht aan water op kan nemen zonder dat het een vochtig gevoel geeft. Daarnaast is het een natuurlijke warme stof en komt het in diverse kwaliteiten en in verschillende kleurcombinaties voor.
 

Andere materialen

Ook worden linnen, katoen, hennep en zijde gebruikt om de kleding van OSKA te maken. Er wordt grootendeels gebruik gemaakt van natuurlijke materialen, maar OSKA staat ook open voor het gebruik van andere vernieuwende materialen die bijdragen aan een individuele uitstraling die een hoog draagcomfort bieden. Voordat deze materialen kunnen worden gebruikt in de kleding van OSKA, worden ze uitvoerig getest op verschillende vlakken, zodat de eindgebruiker, u, er verzekerd van bent lang plezier te hebben van de kleding. Men is met het ontwikkelen van een hele nieuwe collectie vijf maanden bezig tot en met het in productie nemen van de kleding.
 

Duurzaamheid OSKA kleding

Dat duurzaamheid een belangrijke rol speelt in het ontwerp- en productie proces van Oska kleding mag vanzelfsprekend zijn, omdat vanaf de tekentafel hiermee al rekening wordt gehouden.

 

Kwaliteitscontrole

Tijdens de ontwikkeling van een nieuwe collectie kleding, wordt elk gebruikt materiaal grondig door de kwaliteitscontrole onderzocht. Dit gebeurt op het gebied van slijtvastheid, kleurechtheid, pillen en treksterkte. Daarnaast wordt ook de huidvriendelijkheid van het product onderzocht en moet een wastest ervoor zorgen dat in beeld wordt gebracht hoe de materialen reageren op machinewassing. De stoffen die vervolgens als beste worden gewaardeerd, worden voor de nieuwe collectie gebruikt. Dit alles zorgt ervoor dat OSKA het keurmerk “Oeko-Tex-Standaard 100” heeft gekregen.

 

Geschiedenis Oska

In 1997 begon OSKA in een nabijgelegen dorpje van München. Sinds die tijd presenteert het merk elk half jaar een collectie. Een wintercollectie een een zomercollectie. Sinds het begin van het bedrijf spelen kwaliteit en duurzaamheid een erg belangrijke rol in het bestaan van Oska. Het succes heeft het te danken aan onderscheidend design, hoge kwaliteit en een uitgekiende verkoopstrategie. Dit zorgt er allemaal voor dat Oska beschikbaar is in door hen geselecteerde winkels.

 | Meer

Geen producten
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.