Ralston kleding

Ralston is een Zweeds modelabel dat tijdloze en persoonlijke collecties aanbiedt die genereus zijn gesneden en worden geleverd in een reeks stoffen en kleuren. U vindt een groot aantal onderscheidende kledingstukken, zoals jurken, blouses, shirts en bijzondere jassen. Deze zijn gemakkelijk te combineren en te matchen, dragen en verzorgen, om de perfecte outfit te creëren.
Linda Ralston Ooms werkt al meer dan dertig jaar in de mode en heeft oog voor hoogwaardige stoffen die ze voornamelijk in Europa op de markt brengt. Linnen, viscose en wol zijn vaak terugkerende materialen.

De nieuwe collectie is binnen.

Gratis verzending en binnen 1-2 dagen geleverd.Weergave:
 


Bezig met laden...
  • local_shipping Levering binnen 1-2 dagen
  • access_time Altijd beschikbaar (24/7)
  • thumb_up Online veilig & snel betalen
  • local_shipping Levering binnen 1-2 dagen
  • access_time Altijd beschikbaar (24/7)
  • thumb_up Online veilig & snel betalen

Historie Ralston kleding

Linda heeft op 17-jarige leeftijd haar opleiding in textiel en design in Londen gevolgd. In de jaren 90 richtte ze Ralston Design op samen met een medewerker in Trelleborg, Zweden. In 2010 besloot Linda om haar bedrijf onder de naam Ralston af te bouwen en opnieuw op te starten op het platteland in het uiterste puntje van Zuid-Zweden. In de pittoreske omgeving van rieten daken en eindeloze velden werkt ze nu samen met Malin die het magazijn en de administratie behandelt.
Ralston is een Zweeds modelabel dat tijdloze en persoonlijke collecties aanbiedt die genereus zijn gesneden en worden geleverd in een reeks stoffen en kleuren. U vindt een groot aantal onderscheidende en bijzondere kledingstukken die gemakkelijk te combineren en te matchen zijn. Ook in verzorging en draagcomfort zijn ze probleemloos, u kunt eenvoudig de perfecte outfit creëren.
Linda Ralston Ooms werkt al meer dan dertig jaar in de mode en heeft oog voor goede pasvorm en hoogwaardige stoffen die ze voornamelijk in Europa op de markt brengt. Linnen en viscose zijn vaak terugkerende materialen die in Estland in comfortabele kleding zijn genaaid. De collecties worden momenteel uitsluitend in winkels in Europa en de VS verkocht.

 

Eigenschappen Ralston kleding

Land van herkomst: Zweden

Ontwerpster: Linda Ralston Ooms

Eigenschap: Unieke en eigentijdse ontwerpen

Seizoen: winter en zomer collecties

Waar te koop: De Blaker exclusief in Hengelo en Enschede en webshop De Blaker


Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.