Filter

close
0
Onbeperkt

RIG-TIG

RIG-TIG betekent 'precies goed' in het Deens. RIG-TIG is een bekroond keukengereimerk dat vorm en functie combineert in perfecte balans, precies wat een scandinavisch merk haar karakter geeft.

Elk detail precies goed krijgen is een van de kernwaarden. RIG-TIG levert niet alleen toonaangevend keukengerei, het bieden het ook tegen betaalbare prijzen, terwijl het, waar mogelijk, rekening houdt met de beperkte hulpbronnen van de natuur.

 

Kwaliteit RIG-TIG

RIG-TIG staat voor kwaliteit wat erg belangrijk is om marktleider te worden in producten voor het bereiden van eten. Bij de ontwerpen worden meerdere verschillende designers betrokken, zodat elke keer opnieuw een uniek product ontstaat. Voordat een product daadwerkelijk op de markt wordt gebracht, wordt het product eerst onderworpen aan verschillende tests om ervoor te zorgen dat de consument een deugdelijk product in handen heeft.

 

Vier focusgebieden

- Functionaliteit

- Vorm en ontwerp

- Milieu-impact reduceren

- Betaalbare prijzenWeergave:
 


Bezig met laden...
  • local_shipping Levering binnen 1-2 dagen
  • access_time Altijd beschikbaar (24/7)
  • thumb_up Online veilig & snel betalen
  • local_shipping Levering binnen 1-2 dagen
  • access_time Altijd beschikbaar (24/7)
  • thumb_up Online veilig & snel betalen

Ambitie

Een prachtig universum creëren rond voedselbereiding en bakken.

 

Visie

We willen dat RIG-TIG het favoriete keukenmerk wordt van alle food lovers - een merk dat wordt gekenmerkt door Scandinavische ontwerpfilosofie en uitstekende functionaliteit.

 

Missie

We willen de eerste keuze zijn voor consumenten die op zoek zijn naar de RIG-TIG combinatie van ontwerp en functionaliteit tegen een betaalbare prijs met een lage impact op het milieu.| Meer

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.