Sinds 1990
Vóór 16:00 besteld, morgen in huis!

Assortiment

Pagina's

Home/ Aanbieding, Stelton windlichten in 2 maten

Aanbieding, Stelton windlichten in 2 maten

Aanbieding, Stelton windlichten in 2 maten

Stelton windlicht Hurricane klein 24,5 cm  en groot 29 cm, design Maria Berntsen

Geniet tijdens de warme lange zomeravonden bij het buiten zitten van deze fraaie windlichten van Stelton. Gebruik de grote theelichten of een dikke hogere kaars van 6 of 7 cm doorsnee. De windlichten van Stelton kunnen zelfs in de winter buiten blijven staan maar uiteraard kunt u ze tijden s de donkere wintermaanden ook binne. gebruiken voor meer gezelligheid. 
 

Informatie


Mooie windlichten van Stelton ontworpen door Maria Berntsen. Met haar bekende creatieve gevoel voor eenvoud ontwierp Maria Berntsen deze stijlvolle Hurricane van Stelton die het hele jaar door gebruikt kunnen worden als windlicht in huis, zowel buiten als binnen. Mocht de Stelton Hurricane bij regenachtig weer buiten blijven staan, dan zorgt het slimme ontwerp ervoor dat het regenwater vanzelf uit de orkaan stroomt. Het zwarte aardewerk is weerbestendig en de orkaan kan natuurlijk ook buitenshuis blijven staan, zelfs als de temperatuur onder het vriespunt ligt. Gebruik theelichtje of blokkaarsen van max. Ø 7 cm voor deze grote uitvoering. De kleine Stelton Hurrican passen kaarsen van Ø 6 cm.
 

Functioneel


Tip! Geniet zomers van de windlichten buiten en haal ze in de winter naar binnen om ze daar te gebruiken in de donkere wintermaanden.


Eigenschappen


Stelton windlicht Hurricaneklein 24,5 cm en groot 29 cm hoog
Materiaal: Materiaal: aardewerk en glas
Kleur: zwart en transparant
Hoogte: 24,5 cm en 29 cm
Doorsnee: 11 en 13 cm
Diameter kaars:6 en 7 cm
Design: Maria Berntsen


Ontwerper: Maria Berntsen


Maria Berntsen is opgeleid als architect aan de Koninklijke Deense Academie voor Schone Kunsten, School of Architecture en heeft in Frankrijk gestudeerd aan de Ecole d'Architecture de Bordeaux. Ze geeft les aan de Deense Designschool en werkt sinds 1992 als industrieel ontwerper, waar ze haar eigen studio in Kopenhagen is begonnen.
 

Facebook De Blaker exclusief

  DJK     06-06-2020 10:48     Reacties ( 0 )
Reacties (0)

Geen reacties gevonden.