Sinds 1990
Vóór 16:00 besteld, morgen in huis!

Assortiment

Pagina's

Home/ Maak je tuin fenomenaal met Borowski Outdoor

Maak je tuin fenomenaal met Borowski Outdoor

Maak je tuin fenomenaal met Borowski Outdoor

BOROWSKI OUTDOOR IS HET ENIGE DAT AAN JE TUIN ONTBREEKT

Borowski outdoor glasobjecten worden over de hele wereld veel verkocht en dat is natuurlijk niet zo gek, want de moderne glaskunst van het Poolse bedrijf heeft iets wat geen enkel ander merk heeft. Om een goed beeld te krijgen van de voordelen en eigenschappen van de glaskunst voor buiten zijn wij er helemaal ingedoken om jou alle details haarfijn uit te leggen. Je leest onder meer over hoe de kunst van een schets getransformeerd wordt tot een fantasierijk wezen en hoe het jouw tuin tot een sprookjesbos kan omtoveren.

BOROWSKI GLASOBJECTEN MET EEN LAMP MAKEN HET KIND IN JE LOS

Elk jaar wordt weer nieuwe glaskunst aan de Borowski glascollectie voor buiten toegevoegd, vaak zijn dit dieren die met fantasierijke draai tot een glasobject worden omgetoverd. De ronde, simpele vormen brengen je fantasie tot leven en je hebt nooit moeite om het dier dat erachter schuilt te identificeren. Bij Borowski hebben ze er een gewoonte van om de dieren een gemêleerd patroon te geven dat overstroomt van vrolijke kleuren. Dat er zoveel aandacht naar de kleuren en afwerking van zo'n outdoor gaat is omdat ze vaak met een lamp worden uitgerust, waardoor het dier omgetoverd wordt tot tuinverlichting. Dit betekent dat alle kleuren de ruimte in worden geprojecteerd wat een heel vrolijk beeld geeft, het voelt dan alsof je in een sprookjesbos rondloopt. We kunnen wel concluderen dat de Borowski tuinverlichting het kind in je losmaakt, het zorgt ervoor dat je de tijd neemt om van de kunst te genieten wat een goede manier is om uit het drukke leven te stappen waarbij alles op tijd moet worden gedaan.
 
"het voelt dan alsof je in een sprookjesbos rondloopt"

 

VERSIER JE TUIN MET DE BOROWSKI TUINVERLICHTING VAN GLAS

Je tuin verlichten kan je heel simpel doen met een goedkope buitenlamp, alleen als je het beter aan wilt pakken en je daadwerkelijk wilt genieten van de vorm van de lamp en het glas zelf dan ben je bij Borowski aan het juiste adres. Met Borowski tuinverlichting combineer je het beste van twee werelden, doordat het glas om de lamp heen wordt gevormd krijg je een prachtig functioneel glasobject. 's Nachts komt het tuinbeeld tot leven en straalt het allerlei kleuren de tuin in die van veraf nog te zien zijn. Je hoeft ook niet bang te zijn dat het glas in de winter kapotvriest, want door de zorgvuldige manier waarop het glas is gemaakt blijft het glas óók in de winter gewoon heel. Meer hierover in de volgende paragraaf.
 
"Met Borowski tuinverlichting combineer je het beste van twee werelden, doordat het glas om de lamp heen wordt gevormd krijg je een prachtig functioneel glasobject"

 

ZO WORDT BOROWSKI GLAS MET DE HAND GEMAAKT

Om te beginnen begint elk nieuw glasobject met een tekening op papier die vervolgens aan het team van designers wordt voorgelegd waarbij iedereen mag zeggen wat hij ervan vindt. Vervolgens wordt de oven aangezet waarbij de grondstoffen voor glas worden toegevoegd en als de glasoven op bedrijfstemperatuur is kan worden begonnen met het glasdraaien. Eerst wordt een metalen pijp vloeibaar glas van meer dan 1000℃ uit een pot gehaald waarna de pijp wordt rondgedraaid en het glas met een klos op de pijp gecentreerd wordt. Om de grote outdoor objecten, zoals de Gonzo, Kameleon en Kikker te maken moet er lucht in worden geblazen terwijl de pijp wordt rondgedraaid. Als de glaskunst gereed is kan de pijp van het glas voorzichtig losgemaakt worden en moet het langzaam afkoelen zodat het spanningsvrij is en niet kapot kan springen.

CONCLUSIE

Borowski outdoor tuinbeelden zijn zeer bijzondere glasobjecten die je graag in je eigen tuin wilt hebben staan. Denk je nu, ik wil ook zo'n outdoor glasobject van Borowski hebben, maar ik heb geen idee waar ik hem moet kopen? dan heb ik goed nieuws voor je. In De Blaker exclusief online shop en onze vestiging in Enschede hebben wij een groot assortiment glaskunst, is het online op voorraad dan kun je er vanuit gaan dat hij in Enschede te bewonderen is. Wij geven jou graag advies en kunnen je meer vertellen over het Borowski outdoor glas, dus kom gauw langs!
  EK     28-11-2021 15:30     Reacties ( 0 )
Reacties (0)

Geen reacties gevonden.

Stel een vraag over dit product

Uw bericht is verstuurd.
Een of meer velden zijn niet of onjuist ingevuld.
Annuleren
Versturen