Vóór 16:00 besteld, morgen in huis!
Sinds 1990

Assortiment

Home/ Ilse Jacobsen, De Comfortabele Jas Voor In De Regen!

Ilse Jacobsen, De Comfortabele Jas Voor In De Regen!

Ilse Jacobsen, De Comfortabele Jas Voor In De Regen!

ILSE JACOBSEN, DE JAS DIE JE BLIJFT DRAGEN

In de wereld van tegenwoordig wordt bijna alles massa geproduceerd. Unieke dingen verdwijnen naar de achtergrond. Ilse Jacobsen gaat hier tegenin. Met een grote collectie stijlvolle Scandinavische jassen voor dames, weet het jassenmerk hoofden te laten draaien. Al 25 jaar is de Ilse Jacobsen softshell jas of regenjas uit Denemarken een prachtig en functioneel concept, waardoor je er altijd op je best uitziet. En je ook niet natregent.

SCANDINAVISCHE JASSEN GEÏNSPIREERD OP DE NATUUR

Een vernieuwende stijlvolle jas maken is niet gemakkelijk. Met de Deense natuur als inspiratiebron en de toevoeging van Scandinavisch design is het Ilse Jacobsen toch gelukt. Het resultaat volgde al gauw en de Ilse Jacobsen regenjas werd een verkoophit. Dit is niet gek, aangezien de regenjassen als gegoten zitten met gevoel voor comfort, stijl en functionaliteit. Dit was het moment dat dames niet meer in een standaard regenjas hoefden te lopen. In ruil daarvoor kregen ze namelijk een stijlvolle jas die hen beschermde tegen natuurlijke elementen. Elke 6 maanden lanceert Ilse Jacobsen een nieuwe collectie jassen die bij de tijd van het jaar horen. Met de focus op het creëren van een natuurlijke en ontspannen sfeer, waardoor de vrouw haar elegantie behoudt.

“Dit was het moment dat dames niet meer in een standaard regenjas hoefden te lopen. In ruil daarvoor kregen ze namelijk een stijlvolle jas die hen beschermde tegen natuurlijke elementen.”

 

FUNCTIONELE OEKO-TEX® 100 JASSEN VOOR ELKE DAG

Een Ilse Jacobsen jas onderscheidt zich van de gevestigde orde door haar hoge mate van comfort en stijl. Dit zou in het niet vallen als je in de regen alsnog nat wordt. Daarom heeft Ilse aan jou gedacht. Ze maakt voor haar softshell regenjassen gebruik van een duurzame biologisch afbreekbare coating met als kwaliteit dat het water er zo vanaf loopt en het vuil af wordt gestoten. Daarnaast is de duurzame zogenaamde Ecorepel® coating vrij van fluorkoolstoffen en is hij biologisch afbreekbaar. De coating kunt u opnieuw activeren door de jas eerst op 30 °C te wassen en hem daarna in de droger te drogen. Hierdoor is het waterdicht maken met behulp van chemicaliën niet meer nodig. Nóg een voordeel van deze coating is dat de stof ademend blijft. Bovendien is Ilse zich bewust van de kwetsbaarheid van de natuur. Daarom maakt ze in Denemarken gebruik van groene energie en een zero waste policy. Zo doneert zij jassen die niet meer gebruikt worden aan het Deense Rode Kruis, waardoor mensen in nood ook kunnen genieten van dat beetje extra.

ILSE JACOBSEN REGENJASSEN VOOR DAMES

Kenmerkend voor een regenjas zijn een waterdichte stof, lichtgewicht, gesealde naden en waterdichte ritsen. Ilse Jacobsen vinkt al deze vakjes aan én nog meer, want Scandinavisch design zit in haar roots. Daarom zijn ze naast een mooie verschijning ook nog eens lekker om te dragen in de regen. Op zo’n manier vindt niemand het erg om in de regen te lopen. Het doordringen van water door de naden wordt voorkomen door gesealde naden die middels een ingewikkelde heat fusion-techniek aan elkaar worden gelast. Er is niets zo vervelend als die verschrikkelijke koude wind die gepaard kan gaan met een flinke regenbui. Daarom zijn de ritsen uitgevoerd met een hoogwaardige 2-way YKK Aqua Guard ritssluiting. Aan alleen beloftes heb je natuurlijk niets, daarom test Ilse Jacobsen haar jassen zorgvuldig in het lab. De resultaten liegen er niet om, zo is een regenjas maar liefst 5000 mm water per vierkante centimeter geheel waterdicht.

“Daarom zijn ze naast een mooie verschijning ook nog eens lekker om te dragen in de regen.”

 

UNIVERSELE SOFTSHELL JASSEN VOOR HET HELE JAAR

Tegenwoordig is de Ilse Jacobsen softshell jas niet meer weg te denken uit een jassencollectie. Dit komt doordat deze moderne stof een nieuw uiterlijk aan een jas geeft. Van nature is de stof poreuzer dan een regenjas, maar daar heeft Ilse Jacobsen wat op bedacht. Zij brengt op de regenjas de water- en vuilafstotende ecorepel® coating aan. Vezels worden hiermee doordrenkt, waardoor je heel lang geniet van een waterafstotende jas die prima tegen een regenbuitje kan. Het voordeel van een softshell jas is dat deze aan de binnenkant een aangename fleece voering heeft, waardoor hij geweldig is als tussendoor jas. Bovendien kun je hem nog een hele tijd in de winter dragen. Tijdens een regenbui word je niet nat door de coating en tegelijkertijd kan vocht (zweet) door het ademende membraan ontsnappen. Net als de regenjassen worden de Ilse Jacobsen softshell jassen ook met hoogwaardige 2-way YKK Aqua Guard ritsen uitgevoerd, zodat het niet gaat tochten door de rits. Bovendien zijn de softshell regenjassen tot en met 5000 mm water per vierkante centimeter waterafstotend. Naden worden met de hand getapet om doordringen van water door stikselgaatjes te voorkomen. Het ademende vermogen is groot. Per vierkante centimeter kan in 24 uur 3000 gram vocht verdampen.

CONCLUSIE

Zoek je een leuke regenjas voor in de winter of de zomer, in de regen of in de zon, dan koop je een Ilse Jacobsen regenjas of softshell jas bij De Blaker. Wij hebben twee grote vestigingen in Enschede en Hengelo met een uitgebreide collectie, dus kom vooral gezellig langs. Wij vertellen je alle features en je kunt de jassen natuurlijk passen om te kijken of hij bij jou past. 

 

Graag tot ziens in onze vestigingen in Hengelo en Enschede of in de webshop!

 

Team De Blaker exclusief

  EK     06-02-2022 16:41     Reacties ( 0 )
Reacties (0)

Geen reacties gevonden.

Stel een vraag over dit product

Uw bericht is verstuurd.
Een of meer velden zijn niet of onjuist ingevuld.
Annuleren
Versturen

Onze vestiging in ENSCHEDE is gesloten en verhuist naar HENGELO.


Wij zien u graag in onze vestiging in Hengelo aan het vernieuwde Marktplein.
Per 15 april elke maandag geopend van 13.00 - 18.00 uur.

Brinkstraat 16A Hengelo

074-2594888