Sinds 1990
Vóór 16:00 besteld, morgen in huis!

Assortiment

Pagina's

Home/ Eindelijk Zijn Ze Er: De Nieuwe Jacob Jensen Timeless Nordic Horloges!

Eindelijk Zijn Ze Er: De Nieuwe Jacob Jensen Timeless Nordic Horloges!

Eindelijk Zijn Ze Er: De Nieuwe Jacob Jensen Timeless Nordic Horloges!

JACOB JENSEN TIMELESS NORDIC CONTEMPORARY EN CLASSIC HORLOGES

Jacob Jensen is een van de marktleiders als het gaat om horloges met Scandinavisch design en laat dat laatste nu iets zijn wat ze opnieuw hebben uitgevonden. Wij zijn tot het uiterste gegaan om voor jou een overzichtelijke blog te schrijven, zodat jij aan het einde weet wat er allemaal nieuw is aan de Jacob Jensen Timeless Nordic horloges. Je leest onder meer over het nieuwe design, de hoge kwaliteit van materialen en het feit dat ook Jacob Jensen ook haar steentje wil bijdragen aan het oplossen van het milieuprobleem door een uniek bandje te maken.

GEËVOLUEERD DESIGN

De nieuwe Timeless Nordic horlogeserie leent het bekende Jacob Jensen design maar maakt het horloge tegelijkertijd wat gedurfder. Zo zijn de uurwerken groter dan voorheen met maten tot wel 40 mm voor heren en 32 mm voor dames. Ook bevatten ze meer details dan ooit tevoren, zoals duidelijkere uuraanduidingen en ze hebben bovenal een ronder design. Kleuren spelen een hoofdrol in het aanbrengen van accenten in het horloge, zo zie je dat de wijzers vaak een kleurtje hebben. Bij de Contemporary 162 en 172 zie je een gele uurwijzer, een rode minutenwijzer en een gele secondewijzer. In de hoofdafbeelding zie je de schetsen van dit horloge, hierin zie je dat het uurwerk vanaf de grond af aan opnieuw is getekend, terwijl je niet kunt ontkennen dat het familie is van de bekende Jacob Jensen horloges. De Nordic collectie wordt gekarakteriseerd vanwege haar designelementen waarin slanke uuraanduidingen, maar ook bijvoorbeeld de passant op de horlogeband die dezelfde kleur als de secondewijzer heeft centraal staan. Dit soort details creëren een nieuw tijdperk voor de Jacob Jensen horloges waarbij ook jongere doelgroepen worden aangesproken.
"Ook bevatten ze meer details dan ooit tevoren, zoals duidelijkere uuraanduidingen en ze hebben bovenal een ronder design."

 

DE TIMELESS NORDIC CONTEMPORARY EN CLASSIC HORLOGES: VOOR IEDER WAT WILS

De Classic serie is een belangrijke productlijn voor Jacob Jensen, daarom wisten ze dat ze niet een nieuwe horlogelijn konden introduceren zonder de Classic lijn mee te nemen. Daarom zijn er voor de liefhebbers de nieuwe Timeless Nordic Classic horloges. Deze bieden wederom een design met wat afgerondere hoeken en een subtielere wijzerplaat dan voorgaande exemplaren. Ook beschikken deze horloges over de klassieke Jacob Jensen horlogebandjes die je aan het horloge schuift. De Timeless Nordic Classic zijn verkrijgbaar in de twee maten 37 en 29 mm. De Timeless Nordic Contemporary is doorgaans gericht voor de jongere doelgroep, alhoewel ik wel moet zeggen dat hij bij oudere mensen ook heel goed staat. Het grotere uurwerk en het moderne horlogebandje dat met lugs werkt geeft het horloge een moderner uiterlijk. Voor de mannen is er naast de klok ook een datum- en dagaanduiding, vrouwen zullen het moeten doen met alleen de klok. Wat betreft de maten kun je kiezen uit 40 mm voor heren en 32 mm voor dames.

EEN MODERNE OPLOSSING VOOR EEN DECENNIA-OUD PROBLEEM

Dat horlogebandjes alleen uit leer werden gemaakt is verleden tijd met de nieuwe innovatie op bandjes gebied. De Jacob Jensen Timeless Nordic horlogebandjes zijn namelijk gemaakt van milieuvriendelijk vegan leer. Hiermee hoef je dus ook niet bang te zijn als je bandje vochtig wordt, aangezien je het vocht er zo vanaf veegt. De horlogekasten van de Nordic Contemporary en Classic horloges zijn gemaakt van superlicht titanium, ja dat is hetzelfde soort materiaal wat ook in vliegtuigen en raketten wordt gebruikt! Voor het horlogeglas gebruiken de horloges krasbestendig saffier glas en als kers op de taart zijn alle horloges uit de Timeless Nordic serie waterdicht tot 5 ATM. Hiermee draag je dus een stevig horloge om je pols waar je heel lang van kunt genieten!
"De Jacob Jensen Timeless Nordic horlogebandjes zijn namelijk gemaakt van milieuvriendelijk vegan leer. Hiermee hoef je dus ook niet bang te zijn als je bandje vochtig wordt, aangezien je het vocht er zo vanaf veegt."

 

CONCLUSIE

Als je op zoek bent naar een duurzaam Timeless Nordic horloge en je bent vertrouwd met het Deense Jacob Jensen óf je hebt deze blog gelezen en hebt zin om een nieuw horloge te kopen kom dan langs in een van onze winkels in Hengelo en Enschede of koop hem in onze uitgebreide webshop. Wij geven advies op maat, dus schroom niet om contact met ons op te nemen! 

Graag tot ziens in een van onze winkels!

Team De Blaker exclusief
  EK     14-12-2021 15:00     Reacties ( 0 )
Reacties (0)

Geen reacties gevonden.

Stel een vraag over dit product

Uw bericht is verstuurd.
Een of meer velden zijn niet of onjuist ingevuld.
Annuleren
Versturen