Filter

close
0
Onbeperkt

Scandinavisch design

Tijdloos en klassiek met een wereldwijde allure. Scandinavische ontwerpen staan ​​bekend om hun eenvoudige, elegante en pure kenmerken. Geïnspireerd door de huidige tijdgeest maar nooit geleid, houdt Danish Design het simpel en subtiel.

Visie Danish Design

Al dertig jaar vervaardigt Danish Design horloges en accessoires van hoge kwaliteit die voor elke gelegenheid kunnen worden gedragen. De tijd heeft geen grenzen. Hiermee is Danish Design een klassiek, wereldwijd accessoire- en horlogemerk, dat zich richt op puur hedendaags Scandinavisch design.

Producten Danish Design

De tijdloze designhorloges en titaniumjuwelen die Danish Design te bieden heeft, zijn van hoge kwaliteit, zo zijn ze antiallergisch en comfortabel om te dragen en speciaal in puur design. Om aan deze normen te voldoen, heeft elk item twee jaar wereldwijde garantie.

Ontwikkeling horloges

Samen met een groep internationale ontwerpers worden de klassieke en elegante ontwerpen gemaakt. Alle horlogekasten zijn gemaakt van roestvrij staal, titanium of keramiek en hebben een mineraal kristal of krasbestendig saffierglas. De bandjes zijn gemaakt van echt leer, nylon of rubber en de armbanden zijn gemaakt van roestvrij staal, titanium of keramiek.Weergave:
 


Bezig met laden...
  • local_shipping Levering binnen 1-2 dagen
  • access_time Altijd beschikbaar (24/7)
  • thumb_up Online veilig & snel betalen
  • local_shipping Levering binnen 1-2 dagen
  • access_time Altijd beschikbaar (24/7)
  • thumb_up Online veilig & snel betalen

Geschiedenis Danish Design

De oprichting van Danish Design-horloges gaat terug tot 1988 toen de vraag naar moderne ontwerpen groot was, maar het aanbod in designhorloges zeer laag was. Hoewel het aanbod tegenwoordig steeds groter werd, bleef het moderne ontwerp overeind. Een van de allereerste series van Danish Design is van de Deense ontwerper Jan Egeberg. In de loop der jaren hebben verschillende andere Deense freelancers ontworpen voor het Danish Design.
 

Collectie Danish Design

Het moge duidelijk zijn dat de horloges van Danish Design over Scandinavisch design beschikken. Deze designtaal van horloges staat vooral voor eenvoud en functie wat erg goed terug te zien is in de diverse horloges die wij verkopen. Kijk vooral verder om onze collectie Danish Design horloges te zien.| Meer

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.