Filter

close
0
Onbeperkt

Eva Solo

 

Geschiedenis Eva Solo

Eva Solo werd meer dan 100 jaar geleden opgericht. Tegenwoordig wordt het bedrijf beheerd en is het eigendom van Jan Engelbrecht, die de vierde generatie van de familie van de oprichter vertegenwoordigt. De moeder van Jan heet Eva en haar vader, dat wil zeggen Jan's grootvader, is een van de drie voormalige CEO's van het bedrijf. Het was Eva's naam die de naam van het bedrijf inspireerde.

 

Ontwerpen

De onderscheidende ontwerpen weerspiegelden in veel opzichten de ontwikkelingen die zich in het moderne huis hebben voltrokken. Ons uitgangspunt was functioneel, kwalitatief hoogwaardig keukengereedschap voor de Scandinavische huisvrouw maken, zoals geïllustreerd door de brood- en vleessnijmachine uit 1952. Toen vrouwen de arbeidsmarkt betraden, heeft Eva Solo hulpmiddelen ontwikkeld om het leven in de keuken gemakkelijker te maken. In de jaren zeventig, toen open keukens een ware rage werden, was Eva Solo het eerste bedrijf dat keukenapparatuur produceerde dat voldoende stijlvol was om buiten te houden



Weergave:
 


Bezig met laden...

Waarden en ambitie

Eva Solo is geworteld in vier basiswaarden:
 

  • Passie
  • Integriteit
  • Innovatie
  • Inzicht

 

De waarden van Eva Solo vormen een essentieel onderdeel van haar bestaan, wat te zien is bij alle producten, zoals de manier waarop de artikelen zijn ontworpen en gebouwd. Voor Eva Solo is leven volgens deze waarden niet hetzelfde als regimentatie. Wij geloven in een bedrijf dat dezelfde kant op trekt, maar waar ruimte is voor diversiteit.

 

Samen met de waarden van Eva Solo vormt haar ambitie de basis voor alles wat ze doen: ze leveren emotionele, hoogwaardige en innovatieve producten voor thuis. Denk maar aan de waterkoker, theepot, thermobeker, glazen of karaf.

 

Producten van Eva Solo moeten de persoonlijkheid van onze klanten uitdrukken en tegelijkertijd innovatief zijn qua ontwerp, functionaliteit en / of materiaalkeuze.
 

Collectie Eva Solo bij De Blaker exclusief

 

Eva Solo

In lijn met de geschiedenis van Eva Solo, staat het bedrijf vandaag bekend om het functionele en hoogwaardige ontwerp van zijn producten. Het bedrijf is uitgegroeid tot een modern, innovatief en internationaal designbedrijf met ongeveer 60 werknemers. Het hoofdkantoor bevindt zich net buiten Kopenhagen in Denemarken, maar de producten worden wereldwijd verkocht. Eva Solo staat ​​nooit stil. Ondanks dat het een vierde generatie familiebedrijf is, kijken we er elke dag naar om de volgende evolutionaire stap te zetten in de ontwikkeling van de volgende generatie Eva Solo-producten.
 

Ontstaan Eva Solo

Eva Solo is nog een vrij jong merk dat in 1997 is opgericht en onderdeel uitmaakt van het grote concern Eva Denmark. Dit bedrijf is reeds vele decennia marktleider in de Scandinavische landen. Eva Solo is de jonge design tak binnen Eva Denmark. Henrik Holbaek en Claus Jensen van het ontwerpbureau Tools Design zijn de ontwerpers van alle Eva Solo producten. Elke keer weten ze ons weer te verrassen met de unieke ontwerpen die zeer functioneel en kwalitatief van een zeer hoogstaand niveau zijn. Reeds vele jaren ontwerpen zij nu voor Eva Solo met als resultaat de prachtige collectie van Eva Solo zoals die er vandaag de dag uitziet.
Via bovenstaande categorieen vindt u de producten van Eva Solo die wij vast in onze collectie hebben. Wij hebben altijd een groot assortiment Eva Solo op voorraad. Staat desondanks het product van uw gading er niet tussen dan kunt u informatie over dit product via de mail aanvragen en, indien voorradig, bestellen. Kortom alle producten van Eva Solo zijn leverbaar. Dit geldt ook voor de producten van het zusterbedrijf Eva Trio.



| Meer

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.