Sinds 1990
Vóór 16:00 besteld, morgen in huis!

Assortiment

Pagina's

Home/ Wonen/ Merken/ Marimekko

Marimekko

Filter
0
Onbeperkt
Marimekko
Geef je eettafel en keuken een upgrade met Marimekko servies uit Finland. De bekers, kommen, borden en meer maken deel uit van het servies van Marimekko Oiva in onze collectie. Het stevige kleurrijke servies laat u plezier hebben tijdens het eten, hoe klein de mok of het bord van Marimekko ook is.


Weergave:
  1 / 3  Bezig met laden...
Bestellen
Marimekko servies Oiva groot bord wit/zwart 25 cm 063304-191
Bestellen
Marimekko servies Oiva klein bord wit/zwart 20 cm 063303-199
Bestellen
Marimekko servies Oiva theepot wit/zwart 7 dl 063305-190
Bestellen
Marimekko servies Oiva theekop wit/zwart 2,5 dl 063294-190
Bestellen
Marimekko servies Oiva koffiekop wit/zwart 2 dl 063292-190
Bestellen
Marimekko servies Oiva beker wit/zwart 2,5 dl 063296-190
Bestellen
Marimekko servies Oiva beker groot wit/zwart 4 dl 067497-190
Bestellen
Marimekko servies Oiva klein bord wit/zwart 20 cm 067265-190
Bestellen
Marimekko servies Oiva schaal wit/zwart 1,5 l 063301-190
Bestellen
Marimekko servies Oiva kom wit/zwart 5 dl 063300-190
   1  2 3  

Marimekko servies bij De Blaker

Marimekko Oiva servies geeft kleur aan uw leven in de vorm van bijzonder kleurrijk servies uit Finland. De bloemen, vormen en tekeningen zijn zorgvuldig op het synthetische keramiek aangebracht, vervolgens worden de kleuren aangebracht en het geheel wordt afgewerkt met een sterke glazuurlaag, waardoor het Oiva servies van Marimekko zelfs in de vaatwasser, oven, magnetron en vriezer gebruikt kan worden. De Oiva servies reeks van Marimekko is ontworpen door Sami Ruotsalainen die de borden, dinerborden, kommen, schaaltjes, bekers, kopjes, theepotten en karaffen uit de servies modellijn van Marimekko heeft vormgegeven. Naast het Oiva servies van Marimekko, biedt Marimekko ook schorten, ovenwanten en andere woonaccessoires die hetzelfde ontwerp en kwaliteit bieden.
 

Marimekko maakt al sinds jaar en dag woonaccessoires en het servies Oiva van dit modemerk is daar een heel goed voorbeeld van. Marimekko staat er ook om bekend dat het vrolijke vormen en kleuren gebruikt op haar servies, schorten, ovenwanten en andere producten. Dit is wat Marimekko onderscheidt van andere merken. Met het Oiva servies van Marimekko kunt u elke dag genieten wanneer u een kopje, beker, kom of bord uit de kast pakt. De tekeningen die op het Oiva servies van Marimekko staan zijn met de hand ontworpen en bieden vrolijke vormen en kleuren.

Kleurrijk servies van Marimekko

Het servies van Marimekko is gemaakt om van te genieten, getuige de prachtige tekeningen die op het porselein zijn aangebracht, welke zijn afgemaakt met een sterke glazuurlaag. De grote keuze uit vormen, zoals natuurlijk ontbijtborden en dinerborden, maar ook kopjes, bekers en mokken tot zelfs theepotten, schorten en ovenwanten. Bekijk het gehele assortiment Marimekko servies in deze categorie en maak gebruik van de filters aan de linkerkant waarmee u een keuze kunt kunt maken tussen welke serviessoort u wilt hebben. 

Het leuke aan het Marimekko servies is dat er verschillende tekenstijlen zijn die in meerdere servies vormen zijn uitgebracht, je kunt dus eerst een aantal serviesstukken van het ene kopen en als je daarna toe bent aan meer, dan zoek je servies uit van dezelfde stijl, of misschien zelfs een andere stijl die mooi te combineren valt met het andere. Feit is dat u altijd zult genieten van het gebruik van de borden, bekers en mokken, het hele servies van Marimekko. De gladde glazuurlaag, de verfijnde tekeningen en mooie vormen maken dat het een lust is om dit servies van Marimekko te gebruiken.