Photo

Montana kasten en opbergsystemen

Montana kasten systeem

Dit prachtige merk Montana heeft bijna eindeloos veel mogelijkheden om op een mooie manier dingen in een meubel op te bergen. Door zijn ranke uiterlijk en verschillende mogelijkheden om het te plaatsen geeft elke keer weer een verrassend resultaat.
 

Montana showroom

In onze showroom in Enschede hebben wij diverse opstellingen van Montana staan. Hiermee kunnen wij u een goede indruk geven van de mogelijkheden die er zijn om aan uw wensen te kunnen voldoen. Wij nodigen u uit om inspiratie op te doen en om in een vervolgtraject samen met u de eerste stap te zetten naar uw eigen persoonlijke ontwerp.
 

Montana mogelijkheden

Het kasten systeem van Montana uit Denemarken, een zeer flexibel en hoogwaardig opbergsysteem dat geheel naar eigen wens is in te richten. Het maakt niet uit of dit nu kasten op een plint, aan de muur of op de elegante RVS pootjes is. U bepaalt het zelf. Bepaal daarnaast zelf waar u de lade, deur of plank wilt hebben.
Montana, een TV meubel, boekenkast of een kast voor bijvoorbeeld uw glasservies met de oneindige mogelijkheden van dit kasten systeem is er altijd een mooie oplossing voor uw wensen.
 

Kleuren

Met 42 kleuren in het assortiment van Montana is er altijd een mooie tint die in uw interieur past.
 

Zelf Montana meubels bouwen

Montana meubels zijn er in verschillende categoriën, namelijk kasten voor in de gang, een kast voor bijvoorbeeld uw favoriete boeken en een TV & sound meubel.

Bouw zelf uw Montana unit en zie de prijs.

Via deze link krijgt u voorbeelden van Montana te zien en krijgt u een indicatie van prijzen. Wij werken graag samen met u om uw Montana opstelling naar wens op te bouwen. Heeft u vragen, neemt u dan vooral contact met ons op.
 
 
 

Plaatsingsmogelijkheden

Het is mogelijk om de units van Montana op verschillende manieren te plaatsen. Hieronder ziet u welke mogelijkheden er zijn.
Plint 3 of 7 cm hoog verkrijgbaar in 42 kleuren.
Plint 3 of 7 cm hoog verkrijgbaar in 42 kleuren.
Pootjes 12,6 cm hoog in RVS of in 42 kleuren
Pootjes 12,6 cm hoog in RVS of in 42 kleuren
Wandbeugel, unit hangend aan de muur.
Wandbeugel, unit hangend aan de muur.
Rolwielen 7 cm hoog, verkrijgbaar in grijs of zwart. Voor optimale bewegingsruimte.
Rolwielen 7 cm hoog, verkrijgbaar in grijs of zwart. Voor optimale bewegingsruimte.


| Meer

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.