V├│├│r 16:00 besteld, morgen in huis!
Sinds 1990

Assortiment

Home/ Kleding/ Kleding/ Invero merino

Invero merino

Invero-merino

Met zeer verschillende patronen, een zeer breed scala aan kleuren en een grote selectie van verschillende modellen en pasvormen, biedt Invero een bijna onbeperkte variatie aan combinaties en heeft het voor werkelijk elke smaak en gelegenheid het juiste gebreide accessoire in het assortiment.

 Weergave:
 

Met het extra fijne merinogaren uit Tollegno 1900/Lana Gatto in Piemonte in Noord-Italië gebruikt Invero een bijzonder hoogwaardige wol. Het beroemde traditionele bedrijf in Piemonte is ook verantwoordelijk voor het zorgvuldig en zacht verven van het garen.

De trendy gebreide stijl van Invero is ook verkrijgbaar als lichte en luchtige katoenen versie in gecertificeerde biologische kwaliteit volgens de GOTS- en IVN-richtlijnen en is dus afkomstig van gecontroleerde biologische teelt.

Het garen voor de gebreide stoffen wordt uitsluitend verwerkt in breierijen in Duitsland. In overeenstemming met onze filosofie richten ze zich op continuïteit en teamwork en werken ze alleen samen met partners voor de lange termijn.

Snijden, naaien, zomen en nog veel meer - bij elk van onze gebreide stukken komt veel handwerk kijken, dat met veel zorg en aandacht voor detail wordt uitgevoerd. Dit garandeert niet alleen de hoge kwaliteit, maar geeft elk stuk ook een individuele touch die het onmiskenbaar maakt.


Stel een vraag over dit product

Uw bericht is verstuurd.
Een of meer velden zijn niet of onjuist ingevuld.
Annuleren
Versturen

Onze vestiging in ENSCHEDE is gesloten en verhuist naar HENGELO.


Wij zien u graag in onze vestiging in Hengelo aan het vernieuwde Marktplein.
Per 15 mei elke maandag geopend van 13.00 - 18.00 uur.

Brinkstraat 16A Hengelo

074-2594888