V贸贸r 16:00 besteld, morgen in huis!
Sinds 1990

Assortiment

Lexon

Filter
0
Onbeperkt
Met Lexon shop je een wekker of draagbare speaker met broekzakformaat. Flip de wekker eenvoudig om het alarm in of uit te schakelen, daarnaast kun je de tijd altijd aflezen door de verlichte klok. De Mino speaker van Lexon heeft fenomenaal geluid voor het kleine speakertje, bovendien neem je hem overal mee naartoe!


Weergave:
 


Bezig met laden...
LEXON Mino Speaker Metal Lim LA113MV
In winkelwagen
Alleen online
LEXON Mino Speaker Metal Lim LA113MV
Lexon LEXON Mino Speaker Metal Lim LA113MV
€ 32,00 v贸贸r 16:00 besteld morgen geleverd!
€ 32,00
v贸贸r 16:00 besteld morgen geleverd!

Lexon wekkers, klokken en speakers bij De Blaker

Eenvoudig en vernieuwend alledaags design uit Frankrijk voor een zachte prijs. Lexon werkt met veel ontwerpers samen om een product te maken, zoals de Flip wekker of Mino speaker waardoor u altijd gegarandeerd bent van uniek design dat de grenzen verlegt. De Mino speaker biedt krachtig geluid voor de vormfactor en de Flip wekkers van Lexon kunt u met een eenvoudige handbeweging aan of uit draaien, want als de wekker met de ON-kant naar boven ligt, betekent dit dat de wekker aan staat voor de volgende ochtend. Maar, als u de wekker omdraait, zal de OFF-kant bovenop liggen, waardoor de wekker niet meer af zal gaan.

 

Het vernuftige design gaat ook door tot in de Lexon Mino speaker waarmee je de speaker zelfs als afstandsbediening voor je telefoon kunt gebruiken. Eén druk op de knop is voldoende voor het op afstand schieten van die ene perfecte foto. Design moet er zijn om plezier te geven in het hebben, kijken en het gebruiken van een product van Lexon. Bij het Franse merk Lexon kan dat voor een zachte prijs. U krijgt een hoogwaardig ontwerp dat functie en schoonheid uitstraalt. Van het identificeren van functies en behoeften tot het vervullen van de verlangens die naar voren komen uit vers ontwikkelde omgevingen, dit zijn allemaal gelegenheden om de wensen van anderen te volgen zoals we dat van onszelf zouden doen. Design is onze meest accurate manier om nederig te zijn, maar vertaalt deze met plezier in het leven dat we voorzien waarin elke dag vooruitgang wordt gevierd. Het punt waar de aanwezigheid van het moment samenkomt met projectie in de toekomst is een symbool voor ons professionele zijn. En de inspiratie voor al ons werk.

Geschiedenis Lexon

Alles verandert terwijl alles hetzelfde blijft. "Een paradox die in de loop van de tijd moet worden bewezen voordat een merk er ernstig aanspraak op kan maken". Een concept dat tegelijkertijd wijsheid en de opwinding van het onbekende uitstraalt. Gevestigd als een klassieker, maar nog steeds niet gedefinieerd. In 2016 markeert Lexon 25 jaar ontwerp. Een periode waarin het trouw gebleven is aan zijn grondleggende ethos. Dus je zou kunnen zeggen dat er niets is veranderd. De opwinding van het creëren van iets nieuws is een constante gebleven die, omgekeerd, betekent dat niets hetzelfde is gebleven. Onze passie voor nieuwe producten rust nooit en drijft voortdurend alles wat we doen. Tot het punt dat elk seizoen, met elke nieuwe getalenteerde ontwerper die is aangetroffen en met elke nieuwe innovatie die is ontdekt, we een kans ervaren om vooroordelen opnieuw te verstoren.

 

Eigenschappen Lexon wekkers en mini speakers

Land van herkomst designs: Frankrijk
Eigenschap: innovatief design in alledaagse producten
Materiaal: aluminium, ABS, rubber
Waar te koop: De Blaker exclusief in Hengelo en Enschede en in de webshop


Stel een vraag over dit product

Uw bericht is verstuurd.
Een of meer velden zijn niet of onjuist ingevuld.
Annuleren
Versturen

Onze vestiging in ENSCHEDE is gesloten en verhuist naar HENGELO.


Wij zien u graag in onze vestiging in Hengelo aan het vernieuwde Marktplein.
Per 15 mei elke maandag geopend van 13.00 - 18.00 uur.

Brinkstraat 16A Hengelo

074-2594888