V├│├│r 16:00 besteld, morgen in huis!
Sinds 1990

Assortiment

Home/ Kleding/ Kleding/ Rains

Rains

Het idee om de traditionele regenjas in een nieuw jasje te steken zorgde ervoor dat Rains tot een internationaal regenkleding merk is uitgegroeid. De waterdichte regenjassen en tassen zijn erg in de mode met of zonder regen en ventilatieopeningen zorgen ervoor dat u niet meer zweet.


Weergave:
 

Rains regenjassen voor Dames en Heren

Regenjassen van RAINS zijn gemaakt om heren en dames tegen de regen te beschermen en om er mooi uit te zien. De dames regenjassen en heren regenjassen zijn volledig voorzien van waterdichte stof die geseald is op de naden, daarnaast zijn voldoende ventilatieopeningen toegevoegd waardoor u het typisch zweterige regenjas gevoel nooit meer hebt. En zelfs als het niet regent, zijn de RAINS regenjassen erg modieus, heren en dames genieten van het open model van deze RAINS regenjassen.
De regenjassen verschillen op een paar punten van elkaar, doorgaans passen de unisex en heren regenjassen het best bij de heren en de dames regenjassen het best bij vrouwen.
 

RAINS regenjassen + RAINS rugtassen

RAINS biedt naast de regenjassen ook tassen aan, en omdat RAINS RAINS is zijn al deze tassen voorzien van hetzelfde niveau waterdichtheid als die van de regenjassen voor dames en voor heren. Wij weten hoe belangrijk de inhoud van uw tas kan zijn, vandaar dat u met deze backpacks van RAINS gerust op pad kunt gaan zonder bang te zijn voor een natte inhoud van uw tas. U heeft er immers niks aan als u zelf wèl droog op uw bestemming overkomt, maar de tasinhoud niet. De RAINS regen tassen bieden voldoende opbergruimte in verschillende maten, daarnaast zijn de tassen ook voorzien van vakjes, zodat de tassen van RAINS genoeg plek bieden om al uw belangrijke spullen veilig en droog te vervoeren. De RAINS backpacks kunnen door zowel mannen als vrouwen worden gedragen.
 

Slimme regenjassen en tassen van RAINS

Omdat niet bespaard wordt op materiaalkeuze of afdichting van naden, kunnen heren en dames deze RAINS regenjassen en tassen lang dragen in de regen. Ook aan voldoende ventilatie is gedacht, hierdoor wordt u niet natter door het zweet dan door de regen, zoals bij de traditionele regenjas het geval was. Dit zorgt ervoor dat de RAINS regenkleding comfortabel te dragen is, in de regen, maar ook als het niet regent.
 

RAINS regenjassen achtergrond

In 2012 is het verhaal rondom de werelberoemde regenjassen begonnen. Bij RAINS bedachten ze zich dat het traditionele rubber regenjas model herzien moest worden op een moderne manier. Het Deense regenjassen bedrijf RAINS had twee doelen voor ogen, de nieuwe jassen moesten waterdichtheid bieden en de jassen voor heren en dames moesten er mooi uitzien. RAINS heeft dit vernieuwde concept goed uitgevoerd, omdat de regenjassen van RAINS nu wereldberoemd zijn. Naast waterdichtheid zijn er ook ventilatieopeningen toegevoegd die voor voldoende ventilatie zorgen, en het moderne uiterlijk zorgt er ook nog eens voor dat u hartstikke hip over straat loopt, of het nu in de regen is of als het droog is. Het minimalistische Scandinavische Deense design zorgt hiervoor.
 

Eigenschappen RAINS regenjassen

Land van herkomst: Denemarken

Ontwerpster: RAINS design

Eigenschappen: winddicht, waterdicht en ademend

Seizoen: winter, zomer, en te gebruiken als tussenjas

Waar te koop: De Blaker exclusief in Hengelo en Enschede en webshop De Blaker


Stel een vraag over dit product

Uw bericht is verstuurd.
Een of meer velden zijn niet of onjuist ingevuld.
Annuleren
Versturen

Op zaterdag 2 maart 2024 sluit onze vestiging in ENSCHEDE haar deuren en verhuist naar HENGELO.


Wij zien u graag in onze vestiging in Hengelo aan het vernieuwde Marktplein.

Brinkstraat 16A Hengelo
074-2594888