V├│├│r 16:00 besteld, morgen in huis!
Sinds 1990

Assortiment

Rig-Tig

Rig-Tig
Rig-Tig keukenaccessoires sale. Keukengerei van Rig-Tig levert kwaliteit voor in de keuken, zoals een kaasmolen of servethouder. Geniet van hoge korting op Rig-Tig keukenartikelen met Scandinavisch design.


Weergave:
 

RIG-TIG keukenaccessoires bij De Blaker

RIG-TIG betekent 'precies goed' in het Deens. RIG-TIG is een bekroond keukengereimerk dat vorm en functie combineert in perfecte balans, precies wat een scandinavisch merk haar karakter geeft. Elk detail precies goed krijgen is een van de kernwaarden. RIG-TIG levert niet alleen toonaangevend keukengerei, het bieden het ook tegen betaalbare prijzen, terwijl het, waar mogelijk, rekening houdt met de beperkte hulpbronnen van de natuur. RIG-TIG staat voor kwaliteit wat erg belangrijk is om marktleider te worden in producten voor het bereiden van eten.
 

Bij de ontwerpen worden meerdere verschillende designers betrokken, zodat elke keer opnieuw een uniek product ontstaat. Voordat een product daadwerkelijk op de markt wordt gebracht, wordt het product eerst onderworpen aan verschillende tests om ervoor te zorgen dat de consument een deugdelijk product in handen heeft.

Keukenartikelen van Rig Tig staan voor:

- Functionaliteit

- Vorm en ontwerp

- Milieu-impact reduceren

- Betaalbare prijzen


Stel een vraag over dit product

Uw bericht is verstuurd.
Een of meer velden zijn niet of onjuist ingevuld.
Annuleren
Versturen

Onze vestiging in ENSCHEDE is gesloten en verhuist naar HENGELO.


Wij zien u graag in onze vestiging in Hengelo aan het vernieuwde Marktplein.
Per 15 mei elke maandag geopend van 13.00 - 18.00 uur.

Brinkstraat 16A Hengelo

074-2594888