V├│├│r 16:00 besteld, morgen in huis!
Sinds 1990

Assortiment

Home/ Het karakter van de Louis Poulsen buitenlampen uitgelegd

Het karakter van de Louis Poulsen buitenlampen uitgelegd

Het karakter van de Louis Poulsen buitenlampen uitgelegd

LOUIS POULSEN BUITENLAMPEN MET KARAKTER

In de donkere dagen van de winter wil je thuis graag een verlichte tuin hebben en als de eerste zonnestralen van de zomer doorbreken wil iedereen weer lekker in het zonnetje in de tuin zitten en genieten van lange avonden. Daarom vinden wij dat jouw tuin ook in het zonnetje mag worden gezet, daarom hebben wij een grote collectie Louis Poulsen buitenverlichting online, zowel als in ons verkooppunt in Enschede. Waar dit Scandinavische lampenmerk in uitblinkt is het feit dat ze vanaf het begin het design van de armatuur optimaliseren op de lichtbron. Daarnaast worden professionele materialen en afdichtingen gebruikt om een hoge IP-classificatie te verkrijgen, hiermee ben je verzekerd van een altijd werkende buitenlamp die heel lang mooi blijft.

NIET ALLEEN ESTHETISCH, MAAR OOK TECHNISCH GEZIEN EEN HOOGSTANDJE

Mensen zien vaak alleen het uiterlijk van een lamp en kiezen hem daarop uit. Wat mensen vaak niet weten is dat goedkope buitenlampen vaak een matige weersbestendigheid hebben en na verloop van tijd stuk gaan. Louis Poulsen buitenverlichting heeft hier uitvoerig research naar gedaan en heeft haar eigen techniek ontwikkeld, waarmee je bijvoorbeeld de Flindt bolders tot wel 6 lampen middels een plug-and-play systeem aan elkaar kunt koppelen, zonder dat er water in de stekkers kan komen. Dit is niet alles, want als er alsnog water in de lamp zelf kan komen doet hij het op een gegeven moment ook niet meer. Daarom zie je als ze uit de doos haalt heel goed de maatregelen die het Scandinavische lampenmerk heeft genomen om te voorkomen dat er water op een of andere manier in zou kunnen komen. Heel simpele dingen die een kind nog zou kunnen bedenken, zoals het plaatsen van hoogwaardige rubber afdichtingen op de plek waar de wandbeugel en de buitenlamp op elkaar aansluiten maken dat Louis Poulsen zich van de gemiddelde buitenlamp onderscheid. En dan hebben we het alleen nog maar over de waterbestendigheid, als we gaan kijken naar lichtbronnen gaat ook dit Scandinavische verlichtingsmerk over op volledig geïntegreerde ledverlichting. Dit houdt in dat de designer veel meer bewegingsvrijheid voor het ontwerp heeft, aangezien er niet een grote lamp ingedraaid hoeft te worden.

“Wat mensen vaak niet weten is dat goedkope buitenlampen vaak een matige weersbestendigheid hebben en na verloop van tijd stuk gaan.”

LOUIS POULSEN BOLDERS VOOR IN DE TUIN

Je hebt twee soorten Louis Poulsen lampen die je in je tuin kunt plaatsen. Zo is er de bolder, ook wel sokkellamp genoemd. Dit type staande lamp zet je bijvoorbeeld naast je huis of langs een tuinpad neer, ook zal hij prachtig staan naast je vijver. De Louis Poulsen bolder komt vaak uit een specifieke designserie waar ook een bijbehorende wandlamp bijpast. Een set van deze lampen geven je huis karakter en sfeer. Verder kun je een Bysted en Flindt sokkellamp in verschillende formaten kopen, terwijl de Toldbod en PH 3/2,5 een vaste hoogte hebben. Waar je wel uit kunt kiezen is de kleur, zo is tegenwoordig de bijzondere cortenkleur op de meeste bolder/sokkellampen beschikbaar. Deze kleur is afgeleid van cortenstaal dat een roestig uiterlijk heeft, maar net zo sterk is als roestvrijstaal. Nu zijn de Louis Poulsen sokkellampen gelukkig van aluminium gemaakt, waardoor roest sowieso geen probleem is.

LUXE LOUIS POULSEN WANDLAMPEN VOOR BUITEN

Een Louis Poulsen wandlamp bij de voordeur, zodat mensen de ingang kunnen vinden. Óf een serie wandlampen aan de zijkant van het huis, waardoor het pad naar de tuin mooi verlicht wordt is een goed idee. Nu is het zo dat je bij De Blaker ruime keuze hebt uit Scandinavische wandlampen voor buiten, eerst zul je dus een keuze voor design moeten maken. Dit is makkelijker gezegd dan gedaan, daarom hebben wij in ons verkooppunt in Enschede meer dan 40 lampen hangen en staan, waardoor jij altijd de juiste buitenlamp kunt kopen. Je kunt ook de varianten zien die het lampenmerk te bieden heeft, zo kun je bij de Toldbod, AJ 50 en Flindt wandlamp bijvoorbeeld kiezen uit twee of drie kleuren. Als je echt een unieke ervaring wilt hebben dan moet je voor de PH Wand of Nyhavn gaan. Deze koperen buitenlampen hebben een onbehandeld koperoppervlak, waardoor ze na verloop van tijd hun eigen karakter zullen krijgen. De kleur zal dan veranderen van een nieuwe koperkleur naar de bekende patina-koperkleur. Hetzelfde geldt voor de Louis Poulsen Albertslund die je kunt kopen met een gegalvaniseerde body die na verloop van tijd mat uit zal slaan, net als bij verzonken staal.

CONCLUSIE

Bij het zoeken naar een nieuwe buitenlamp of nieuwe buitenverlichting moet je zeker Louis Poulsen overwegen. Het Scandinavische lampenmerk is zeker geen kleine speler en is daarom ook te koop bij het verkooppunt van De Blaker in Enschede. Onze webshop is onze catalogus waarin je alle lampen kunt zien die wij leveren.

 

Graag tot ziens in ons verkooppunt in Enschede!

 

Team De Blaker exclusief

  EK     19-02-2022 09:00     Reacties ( 0 )
Reacties (0)

Geen reacties gevonden.

Stel een vraag over dit product

Uw bericht is verstuurd.
Een of meer velden zijn niet of onjuist ingevuld.
Annuleren
Versturen