Sinds 1990
V├│├│r 16:00 besteld, morgen in huis!

Assortiment

Pagina's

Home/ Montana Meubels met 20% Korting!

Montana Meubels met 20% Korting!

Montana Meubels met 20% Korting!

MONTANA KORTINGSACTIE | 20% KORTING OP GESELECTEERDE MODELLEN

Eindelijk is het zo ver. Je kunt nu voor een maand lang Montana meubels kopen mét korting! Van 1 maart tot en met 4 april profiteer je van 20% korting op de aankoop van een Montana meubel. Montana maakt designmeubels van de hoogste kwaliteit met stijlvol Scandinavisch design en dat nu voor een aantrekkelijk bedrag. Wij verkopen al heel lang dit kastensysteeem en vertellen vaak tegen klanten dat je het voor je leven koopt. Het blijft namelijk altijd mooi. Bovendien kun je het meubel op een plint, voetjes of wieltjes bestellen, maar je kunt hem ook aan de muur ophangen. Dus als je na een poos toch een andere plek mooier vindt, verplaats je hem gemakkelijk.

WAAROM EEN MONTANA MEUBEL?

De vraag waarom je een Montana meubel moet kopen is eenvoudig te beantwoorden. Het zijn prachtige meubels die veelzijdig en kleurrijk besteld kunnen worden, maar daarover later meer. Het feit dat er nu 20% korting op de Montana Save, Montana Pair en Montana Couple zit maakt het nóg leuker om zo’n kastensysteem te kopen. Onze ervaring met dit Deense meubelmerk is erg positief. Wij zien dat Montana zich onvermoeibaar inzet om kasten steeds weer te verbeteren, dit is op het vlak van de kwaliteit van het meubel zelf, maar ook qua milieu-impact. Zo gebruiken ze al heel lang MDF met een EU Ecolabel. Bovendien worden alleen kleuren op waterbasis toegepast die tevens niet ruiken en geen oplosmiddelen bevatten. Een Montana meubel is dus niet alleen goed voor in je interieur, maar het heeft ook een zo klein mogelijke impact op de natuur.
Montana meubels

WELKE MEUBELS VALLEN BINNEN DE KORTING EN WAT ZIJN DE MOGELIJKHEDEN?

De korting geldt op 3 Montana meubels, namelijk de COUPLE, PAIR en de SAVE. Het kastensysteem is in maar liefst 40 frisse kleuren samen te stellen. Dieptes en variaties qua deurtjes en schappen staan hierbij vast en kunnen niet gewijzigd worden. De Couple bestaat uit twee naast elkaar geplaatste kasten met in totaal twee hoge en twee lage deuren, een schap en twee lades. De afmetingen betreffen HxBxD 69,6 x 193,2 x 38 cm. Het andere meubel heet de Pair en biedt een gesloten en open kast. De ene kast wordt afgesloten door twee openslaande deuren en het open gedeelte is ingedeeld in 4 delen door schotten. De afmetingen hiervan zijn HxBxD 69,6 x 139,2 x 38 cm. Tot slot is er de Save. Dit lagere meubel heeft 3 met deurtjes afgesloten segmenten, verder wordt het open gedeelte gekenmerkt door een dwarsliggende plank. De afmetingen hiervan zijn HxBxD 48 x 139,2 x 38 cm. Alle kasten zijn op pootjes, een plint of aan de muur te bevestigen. Wieltjes zijn ook mogelijk, dit geldt alleen voor de Couple en Pair.

MONTANA MEUBELS IN ENSCHEDE

Als je na het lezen van deze blog warm loopt voor zo’n Montana meubel met korting dan zien we je graag terug in onze showroom in Enschede. Hier voorzien wij je van informatie. Bovendien hebben wij heel veel kasten staan, waardoor je gevoel kunt krijgen met een vorm, bepaalde kleur of indeling.

CONCLUSIE

Heb je interesse in een kast met puur Scandinavisch design profiteer dan van de Deense Montana meubels. Ze zijn van 1 maart tot en met 4 april met 20% korting te bestellen. Wacht dus niet te lang en kom langs in Enschede of bestel het in onze webshop.

 

Graag tot ziens in ons verkooppunt in Enschede!

 

Team De Blaker exclusief

  EK     25-02-2022 00:00     Reacties ( 0 )
Reacties (0)

Geen reacties gevonden.

Stel een vraag over dit product

Uw bericht is verstuurd.
Een of meer velden zijn niet of onjuist ingevuld.
Annuleren
Versturen