V├│├│r 16:00 besteld, morgen in huis!
Sinds 1990

Assortiment

Home/ Montana Meubels met Nieuwe Kleuren!

Montana Meubels met Nieuwe Kleuren!

Montana Meubels met Nieuwe Kleuren!

MONTANA 3 NIEUWE UITGEBALANCEERDE KLEUREN

Eindelijk is het zo ver, na lang wachten zijn de drie nieuwe Montana kleuren. Deze poëtische kleuren geven een soepel, overtuigende warmte aan de kamer, terwijl ze er tegelijkertijd voor zorgen dat je er nooit genoeg van krijgt. Je raakt er simpelweg niet op uitgekeken. Montana maakt designmeubels van de hoogste kwaliteit met stijlvol Scandinavisch design en prachtige uitgebalanceerde kleuren. Wij verkopen al heel lang dit kastensysteem en vertellen vaak tegen klanten dat je het voor je leven koopt. Het blijft namelijk altijd mooi. Bovendien kun je het meubel op een plint, voetjes of wieltjes bestellen, maar je kunt hem ook aan de muur ophangen. Dus als je na een poos toch een andere plek mooier vindt, verplaats je hem gemakkelijk.

WAAROM EEN MONTANA MEUBEL?

De vraag waarom je een Montana meubel moet kopen is eenvoudig te beantwoorden. Het zijn prachtige meubels die veelzijdig en kleurrijk besteld kunnen worden, maar daarover later meer. Onze ervaring met dit Deense meubelmerk is erg positief. Wij zien dat Montana zich onvermoeibaar inzet om kasten steeds weer te verbeteren, dit is op het vlak van de kwaliteit van het meubel zelf, maar ook qua milieu-impact. Zo gebruiken ze al heel lang MDF met een EU Ecolabel. Bovendien worden alleen kleuren op waterbasis toegepast die tevens niet ruiken en geen oplosmiddelen bevatten. Een Montana meubel is dus niet alleen goed voor in je interieur, maar het heeft ook een zo klein mogelijke impact op de natuur.

WAT ZIJN DE NIEUWE MONTANA KLEUREN?

De drie nieuwe kleuren van Montana heten Ruby, Acacia en Clay. Het zijn stuk voor stuk rustige, comfortabele kleuren die de kracht hebben om je emotie, humeur en welzijn positief te beïnvloeden. Het mooie van Montana meubels is dat de kleuren waarin ze te verkrijgen zijn haarfijn op elkaar afgestemd zijn, waardoor een kleurcombinatie nooit te gewaagd is. De kleuren hebben een diep, genuanceerde opbouw waardoor ze levendig zijn en spelen met het zonlicht gedurende de dag.

MONTANA MEUBELS IN ENSCHEDE

Als je na het lezen van deze blog warm loopt voor zo’n Montana meubel met korting dan zien we je graag terug in onze showroom in Enschede. Hier voorzien wij je van informatie. Bovendien hebben wij heel veel kasten staan, waardoor je gevoel kunt krijgen met een vorm, bepaalde kleur of indeling.

CONCLUSIE

Heb je interesse in een kast met Scandinavisch design en prachtige kleuren, bekijk dan van de Deense Montana meubels. Wij hebben ze alvast voor je opgezet in onze showroom in Enschede. Wacht dus niet te lang en kom langs in Enschede of bestel het in onze webshop.

 

Graag tot ziens in ons verkooppunt in Enschede!

 

Team De Blaker exclusief

  EK     25-02-2022 00:00     Reacties ( 0 )
Reacties (0)

Geen reacties gevonden.

Stel een vraag over dit product

Uw bericht is verstuurd.
Een of meer velden zijn niet of onjuist ingevuld.
Annuleren
Versturen