Nieuwe collectie Scandinavische mode, winter 2018/2019

Nieuwe collectie Scandinavische kleding

De nieuwe collectie kleding is weer binnen. Onderstaand kunt u via de afbeelding naar de desbetreffende merken gaan om een indruk te krijgen van de collectie. Elk seizoen doen wij weer ons best om een mooie collectie voor u samen te stellen. De Scandinavische mode is eigentijds en duurzaam. Het is daarnaast kleurrijk en heeft een goede pasvorm. Komt u langs om de nieuwe collectie te bekijken of bezoek de website.
 

Scandinavische kledingmerken

De volgende kledingmerken hebben wij in onze collectie: Rains regenjassen, Blaest regenjassen, Herluf jassen, Ilse Jacobsen jassen, Nanso kleding, Mansted kleding, McVerdi kleding, Laurie kleding, Ralston kleding, Ritva Falla kleding, Two Danes, Annikki Karvinen kleding, Oleana kleding en vesten, EO-design, Laurie, Unikat Artwear en Geesje Sturre kleding.
 


Kenmerken Scandinavische mode

Bij De Blaker exlusief kunt u goed terecht voor unieke kleding uit de Scandinavische landen, zoals Noorwegen, Denemarken, Zweden en Finland. Scandinavische kleding uit deze landen staat bekend om hun unieke uitstraling en kwaliteit. Door deze twee eigenschappen te combineren ontstaan kledingontwerpen die verschillen van andere hedendaagse kledingontwerpen. De Scandinavische jassen, zoals die van Blaest, Rains en Ilse Jacobsen voegen gebruiksgemak en een mooi ontwerp samen. Zo is rekening gehouden met het overwegend natte weer in de Scandinavische landen en dat de jas toch goed moet zitten, maar er ook goed uit moet zien. De kleding, zoals die van Mansted, Two Danes, Oleana en Ralston staat garant voor eenvoud en prachtige - vaak natuurlijke - materialen. Deze kledingstukken passen stuk voor stuk bij een bepaald seizoen. In de winter worden vaak dikkere kwaliteit stoffen gebruikt, zoals wol en dikker katoen en in de zomer worden vaak luchtigere stoffen, zoals bamboe rayon, zijde, katoen en viscose gebruikt.


 

Scandinavische mode bij De Blaker exclusief

In onze webshop en in de winkels in Enschede en Hengelo is een grote collectie kleding uit Scandinavië aanwezig. Hieronder kunt u naar de verschillende Scandinavische modemerken gaan.

Mansted kleding
Mansted kleding
Ilse Jacobsen jassen
Ilse Jacobsen jassen
Blaest regenjassen
Blaest regenjassen
Rains regenjassen
Rains regenjassen
Ritva Falla
Ritva Falla
Herluf jassen
Herluf jassen
Laurie
Laurie
Unikat Artwear
Unikat Artwear
Ralston
Ralston
McVerdi
McVerdi
Nanso kleding
Nanso kleding
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.