Sinds 1990
Vóór 16:00 besteld, morgen in huis!

Assortiment

Pagina's

Home/ Wonen/ Verlichting/ Buitenverlichting

Buitenverlichting

Filter
0
Onbeperkt
Met een buitenlamp van De blaker geef jij jouw huis, tuin en oprit de aandacht die ze verdienen. Stijlvolle buitenlampen voor aan de muur of op de grond in vele kleuren. Buitenverlichting zorgt ervoor dat je buiten het huis net zo sfeervol verlicht als binnen.


Weergave:
 


Bezig met laden...

BUITENLAMPEN BIJ DE BLAKER

Een buitenlamp zorgt er niet alleen voor dat je oprit, het huis en de tuin zijn verlicht, het heeft namelijk nog een andere functie, zo wil je niet een felle lamp in de tuin hebben omdat je hier 's avonds ook gezellig wilt kunnen zitten. Aan het huis of om de oprit te verlichten zijn buitenlampen ook een welkome bijkomstigheid, aangezien deze jouw pad naar het huis verlichten als je 's avonds in het donker terugkomt.

GEEF JE HUIS MOOIE BUITENVERLICHTING

Als het donker is en je net thuiskomt is het wel zo fijn dat je huis verlicht is, en wat is er nu mooier dan stijlvolle buitenlampen die aan het huis hangen. Rust je buitenlamp met een energiezuinige LED lamp uit en geniet van het minimalistische ontwerp van Louis Poulsen en Cini&Nils buitenverlichting. De buitenlampen zijn 's avonds nog haast mooier dan overdag, omdat de lichtstralen de muur, het huis en de omgeving op een rustige manier verlichten.

BRENG SFEER AAN IN JE TUIN MET PRACHTIGE TUINVERLICHTING

Met goede tuinverlichting geniet je op een heerlijke zomeravond van je tuin en de subtiele verlichting. Sommige buitenlampen voor in de tuin kun je zelfs draadloos meenemen en later weer opladen middels een USB kabel. Cini&Nils geeft je zelfs de mogelijkheid om de oplaadbare buitenlamp zelfs te versieren met de mooiste bloemen die jij kunt vinden. De lamp zelf is dimbaar en bedien je eenvoudig door op de zwarte inkeping te drukken.