V├│├│r 16:00 besteld, morgen in huis!
Sinds 1990

Assortiment

Home/ Cini & Nils Gradi, Lampen Met Karakter

Cini & Nils Gradi, Lampen Met Karakter

Cini & Nils Gradi, Lampen Met Karakter

CINI & NILS GRADI, EEN TIJDLOOS EN UNIVERSEEL ONTWERP

Ik wil graag iets kwijt over het Italiaanse lampenmerk Cini & Nils dat de standaard voor designverlichting verhoogt naar een nieuw niveau. Of het nu gaat om het design of de duurzame materialen, alles wat dit merk maakt is tijdloos. Zo licht ik vandaag de Cini & Nils Gradi-familie uit. Al sinds 1990 is dit model te koop in diverse uitvoeringen en het is nog steeds niet verouderd. Van een Gradi wandlamp met of zonder een steel, tot een Gradi plafondlamp en een Gradi vloerlamp. Dit alles wordt in eigen huis in Italië ontworpen en gemaakt. Wat ons betreft mag Cini & Nils ons nog jaren blijven verrassen met nieuwe en bestaande modellen.

UIT WELKE GRADI LAMPEN KAN IK ALLEMAAL KIEZEN?

Door de jaren heen heeft Cini & Nils haar Gradi lampencollectie flink uitgebreid met wandlampen: Gradiparete, Gradiminiparete, Microgradiparete en de Gradiparete con Stelo. Elke lamp dient zijn eigen doel. Zo staat de eerste wandlamp op een steeltje, waardoor hij wat verder van de muur afkomt. Dit terwijl de Gradiminiparete direct op de muur aansluit, net als Microgradiparete. Een speciale lamp die wat meer aandacht vereist is de Gradiparete con Stelo. Deze wandlamp op een steel lost het probleem op dat veel mensen niet de luxe hebben om hun ruimte opnieuw in te richten en een stroompunt op de hoogte van een normale wandlamp kunnen plaatsen. Het feit dat Cini & Nils aan jou heeft gedacht en er tegelijkertijd een geslaagd ontwerp van heeft gemaakt is knap te noemen. Voor een plafondlamp moet je bij de Gradisoffitto of Gradiminisoffitto zijn. Deze hanglampen zijn ideaal om bijvoorbeeld kunst of een boekenkast mee uit te lichten en tegelijkertijd kijk je niet direct in de felle lichtbron, vanwege het deel van de reflector dat licht blokkeert. De Graditerra is gewoon een ideale staande lamp die je letterlijk overal neer kunt plaatsen. Je hebt ook geen problemen met stroompunten die mogelijk niet op de juiste plek in de muur zijn verwerkt, aangezien het snoer lang genoeg is. In het snoer is tevens een voetschakelaar gemonteerd.

"Een speciale lamp die wat meer aandacht vereist is de Gradiparete con Stelo. Deze wandlamp op een steel lost het probleem op dat veel mensen niet de luxe hebben om hun ruimte opnieuw in te richten en een stroompunt op de hoogte van een normale wandlamp kunnen plaatsen."

 

UNIEKE FEATURES VAN CINI & NILS GRADI LAMPEN

De Cini & Nils Gradi lampen beschikken over een unieke feature waarmee jij de lichtbundel kunt sturen. Wil je directe verlichting hebben, zorg dan dat de reflector in tegenovergestelde richting staat. Wil je daarentegen de muren om je heen gebruiken om het interieur te verlichten, gebruik dan de reflector om de lichtbundel richting de muur te richten. Deze zogenoemde reflector is ingebouwd in het borosilicaatglas door middel van hittebestendige emailles. Deze emailles zijn over de helft van het glas verdeeld en bevatten een designpatroon.
Cini & Nils Gradi Terra & Gradiparete lampen

ZO BEHAALT CINI & NILS HAAR HOGE KWALITEITSSTANDAARD

Ik denk dat iedereen wel voorbeelden kent van merken die op het gebied van kwaliteit nog wat in te halen hebben. Dit is niet het geval met Cini & Nils Gradi verlichting. Het verhaal begint bij het gebruik van duurzame materialen, zoals staal in verschillende afwerkingen en borosilicaatglas met meerdere emailles. Samenwerking met de beste Italiaanse vakmensen en ultramoderne machines en 50 jaar ervaring resulteert in een kwaliteitsproduct. De afwerking wordt met de hand gedaan en op het eind volgt een strenge kwaliteitscontrole die je niet van een gemiddelde Italiaan gewend bent. Laat ik het zo zeggen: we hebben nog nooit een opmerking van een klant gehad over een ontvangen lamp, dus dat zegt denk ik al genoeg. Tot slot kiest Cini & Nils steeds vaker voor duurzame geïntegreerde dimbare ledverlichting. Zo ook bij de Gradiminiparete wandlamp en Gradiminisoffitto.

"Laat ik het zo zeggen: we hebben nog nooit een opmerking van een klant gehad over een ontvangen lamp, dus dat zegt denk ik al genoeg."

 

CINI & NILS VERKOOPPUNT IN ENSCHEDE

In ons verkooppunt in Enschede hebben wij een grote collectie aan Cini & Nils Gradi lampen hangen en staan. Kom dus gauw langs en bewonder de schitterende uitvoeringen van de plafondlamp, wandlamp of staande lamp. Als je het lastig vindt een voorstelling te maken van een bepaalde lamp kom dan gezellig langs, ons enthousiaste personeel vertelt je er alle features over.

CONCLUSIE

Ben je op zoek naar een design lamp met uniek design uit Italië om je interieur mee te verlichten, kijk dan niet verder en bekijk alle Cini & Nils lampen die wij hebben hangen en staan. De verlichting is duurzaam en staat gegarandeerd geweldig in je woonkamer, slaapkamer of ergens anders.

 

Graag tot ziens in ons verkooppunt in Enschede of in onze webshop!

 

Team De Blaker exclusief

  EK     12-02-2022 10:30     Reacties ( 0 )
Reacties (0)

Geen reacties gevonden.

Stel een vraag over dit product

Uw bericht is verstuurd.
Een of meer velden zijn niet of onjuist ingevuld.
Annuleren
Versturen