Vóór 16:00 besteld, morgen in huis!
Sinds 1990

Assortiment

Home/ Hoe kies Ik een Uniek Meubel uit in deze Tijd van Meubelgiganten?

Hoe kies Ik een Uniek Meubel uit in deze Tijd van Meubelgiganten?

Hoe kies Ik een Uniek Meubel uit in deze Tijd van Meubelgiganten?
Een moeilijke vraag met een simpel antwoord. Wij van De Blaker hebben al jaren positieve ervaring met het Deense meubelmerk Montana. Bij meubelgiganten hebben we veel meubels zien komen en gaan, het probleem daarvan is dat ze maar beperkte tijd in de mode waren en daardoor niet duurzaam zijn en een leven lang mooi blijven. Daarentegen werd steeds duidelijker dat Montana meubels door de jaren heen modern bleven en alleen maar mooier werden met de tijd, denk dan aan het toevoegen van wieltjes, meegespoten deurknopjes of pootjes óf een geheel deurknoploos systeem. Bovenal waarderen mensen het als hun meubels niet ver weg in China of een dergelijk land worden gemaakt. Daarom heeft Montana gewoon hun eigen productie in Denemarken, het bedrijf heeft op dit moment 160 werknemers in dienst.

EEN PERSOONLIJK MEUBEL VOOR IEDEREEN

Iedereen heeft een eigen smaak en dat geldt ook voor de meubels die je in huis hebt. De een wil graag dingen achter deurtjes wegzetten, de ander wil ze binnen handbereik in het open of in een laatje hebben liggen. Daar heeft het veelzijdige Montana iets op bedacht, zo heb je om te beginnen 36 mogelijke basismodules en indelingen tot de beschikking die je in de meeste gevallen naderhand weer kunt wijzigen. Daarnaast kies je uit 4 dieptes en 42 eco-vriendelijke kleuren samengesteld door kleurexpert Margrethe Odgaard. Haar hoef je niet uit te leggen dat kleuren van groot belang zijn om een aangename sfeer in de ruimte te hebben.

HOE STEL IK EEN MONTANA MEUBEL SAMEN (DE MOGELIJKHEDEN ZIJN EINDELOOS)?

Belangrijk is om van deze stap te genieten, aangezien je nu je eigen meubel met je eigen identiteit gaat bouwen. Voor de Montana meubels wordt MDF gebruikt met een EU ecolabel, omdat dit een stevig materiaal is. Daardoor garandeert het meubelmerk duurzame meubels van hoge kwaliteit die veilig zijn voor jou en het milieu. Alles begint met het maken van een 12 mm dik MDF frame wat in 36 mogelijke formaten te koop is. Alle meubels delen dezelfde afwerking, wat inhoudt dat de randen rond worden gefreesd en glad worden geschuurd. Vervolgens moet je gaan nadenken over details die je aan wilt brengen, belangrijk hier is om niet bescheiden te zijn, het is namelijk jouw kast! Je kunt kiezen uit 4 bevestigingsmogelijkheden: verzonken in de muur, op voetjes, op een plint of op wieltjes. Als dat eenmaal duidelijk is maak je keuzes over welk type deurtjes wilt hebben. Wil je houten deurtjes of deurtjes van glas, en wil je dan een met een deurknop of met een drukbediening. Vervolgens kies je eventuele schappen, lades en vakjes en als kers op de taart kun je aangeven of je verlichting in de kasten wilt hebben en zo ja waar die moet komen. Tot slot heb jij de regie over welke kleur het kastensysteem moet krijgen. Hiervoor kun je kiezen uit 42 kleuren die elke 8 jaar compleet opnieuw worden samengesteld.

HOGE KWALITEIT MATERIALEN VERHOGEN DE LEVENSDUUR VAN MONTANA MEUBELS EN BESCHERMEN HET KLIMAAT

Montana is erg actief bezig met het maken van kwaliteitsproducten voor in huis, daarom heeft het al 25 jaar geleden in overleg met het Deense bureau voor milieubescherming haar eigen set van milieulabels geïntroduceerd. Naast het MDF met een EU ecolabel wordt bijvoorbeeld puur en alleen verf op waterbasis gebruikt die niet ruiken en geen oplosmiddelen bevatten. Montana Furniture was bovendien een van de eerste Deense meubelfabrikanten die het EU ecolabel ontvingen.

“Montana is erg actief bezig met het maken van kwaliteitsproducten voor in huis, daarom heeft het al 25 jaar geleden in overleg met het Deense bureau voor milieubescherming haar eigen set van milieulabels geïntroduceerd.”

 

MONTANA MEUBELS VERKOOPPUNT ENSCHEDE

We schreeuwen het niet graag van de daken, maar wij van De Blaker hebben het grootste Montana verkooppunt in Nederland met de meeste meubels die voor iedereen zichtbaar zijn. Ook als je het lastig vind om de juiste kleur uit te kiezen of graag een beter beeld wilt krijgen van de afmetingen, vormen en afwerkingen ben je van harte welkom. In Enschede hebben wij kleurstalen en een legio aan meubels klaarstaan om gezien te worden. Bovendien hebben wij als officiële dealer Montana tekensoftware waarin wij uw creaties voor u uit kunnen tekenen.

CONCLUSIE

Zoek je een meubel dat duurzaam is gemaakt en lang meegaat dan ben je bij Montana aan het juiste adres. De combinaties zijn oneindig, je kunt altijd uit blijven breiden en als je er op uit bent gekeken of wilt eens iets anders dan is dat gemakkelijk te realiseren door wat schappen te verzetten. Hoogwaardige luxe voor je interieur is wat je krijgt bij de aankoop van een Montana meubel uit het hart van Scandinavisch design, Denemarken. Speciaal voor alle geïnteresseerden hebben wij in ons verkooppunt in Enschede een uitgebreide showroom gecreëerd waarin je zo’n beetje alle vormen, kleuren en mogelijkheden kunt zien.

  EK     29-01-2022 14:58     Reacties ( 0 )
Reacties (0)

Geen reacties gevonden.

Stel een vraag over dit product

Uw bericht is verstuurd.
Een of meer velden zijn niet of onjuist ingevuld.
Annuleren
Versturen

Onze vestiging in ENSCHEDE is gesloten en verhuist naar HENGELO.


Wij zien u graag in onze vestiging in Hengelo aan het vernieuwde Marktplein.
Per 15 mei elke maandag geopend van 13.00 - 18.00 uur.

Brinkstraat 16A Hengelo

074-2594888